Yani girdiğiniz nasıl bir ortamdı sosyal bir grup değil mi? Eğer öyle ise neden evli mi sevgilisi mi var diye düşünüyorsunuz ? İletişim kurmanız iş attığınız anlamına gelmez ki?Bence bu duygu sizi engelliyor. İnsanlarla konuşurken hiç aklımdan beğenilmek medeni durumu falan geçmez mesela benim.
Öte yandan her insan girişken olmak zorunda da değil.Yapınız daha sakindir .Kimse gibi olmak zorunda da değilsiniz.Bu sizin yalnız kalacağınız anlamına da gelmez.Açıkçası gezmeyi,eğlenmeyi ,yeni insanlar,kültürler tanımayi çok seven biriyim girişkinimdir de.Ama hiç evlenmedim :) 44 yaşındayım.En son ilişkimin üstünden bir yıl geçti. Öte yandan ağzını bıçak açmaz bir sınıf arkadaşım vardı.Bırakın yeni insanlar tanımayı bence sosyal anksıyetesi vardı.4 yıl aynı sınıfta okuduk en fazla dersle ilgili birşey sormuştur selam verince almıştır.Kendi selam vermez hiçbir sohbete katılmazdı.Son yılda nişanlandı ,bitince de evlenmiş sosyal medyadan görmüştüm evlendiğini de.Çocukta üniversteden yani görücü usulu olamaz. Gerçekten kısmet diye birşey var.