Korkak oldugumu dusunmuyorum ama aile baskisyla alttn almk zornda kaldim cogu zaman ki sakadan sanane dedim die abim beni dovmeye kalktiGidin evine derdi neymiş öğrenin. Korkak olmayın ya. Biraz üste çıkın senin derdin ne de yani açık açık sor.
Önceki bi konunuza da baktım da sizin lafınızı kimseye geçirememe gibi bi sorununuz var gibi geldiBen oynayamyom onun gibi dediginiz gibi acik acik konusma taraftryim burama kdr geldi
evet sormyi dusunyom artik ama beni aileme kotulicegi onlari ustume kiskrtixagi kesinneden bu şekilde davrandığını ve ailene senin hakkında olur olmaz şeyleri neden söylediğini sor...
Söylesen de kızıyolar söylemesende. O yüzden içinde kalacağına ne demek istiyorsan söyle. dayak yiyeceğini bilsen bile söyle ezik olmadığını anlasınEvet maalesef ailem sagolsun herlafimi sorgularlar hesabini sorarlar
Aynen dayak yemek mesele degil de en ufak biseyde ailemle kotu oluyom,dediginiz gibi yine kotu oluyom degisen bisi yok zaten bu aralr disimi biraz gosterdim kendsne diye neyapcagni sasrdi ailem kendsne cok deger verir,hep onun kalbini dusunur beni aticak kadarSöylesen de kızıyolar söylemesende. O yüzden içinde kalacağına ne demek istiyorsan söyle. dayak yiyeceğini bilsen bile söyle ezik olmadığını anlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?