Pasta

Hassaskiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
500
92
53
Daha once buraya komsumla yasadigim sikintlrmi yazmistim,annem memlekte gtti 23 gundr filan ne komsm bna geliyo nede ben ona aramiza mesafe grdi ama annem baski yapiyo tabi telde onlra git bak vs.diye
Bugun kizinn dogumgunuydu bikere esi iki kerede kizi abimi yukari cagrdilar gelip bna bisey soylemediler
Sonra abim cikti 5 dk kalmistr filan pasta gondermisler bna,beni cagirmyip abimi cagiriyilar bide pasta gonderyolar.ailemse halâ beni kotu goruyo nefret edyrm bu kadindan

Daveti şahsen mi beklediniz,cagirmislar işte ayağınıza mi kapansinlar.

Niye bu kadar takıldınız? Sevmiyorsanız görüşmeyin zaten ne gereği var.

Gorusmuyorum zaten bu kisi ailemle arami acti aramzda kusluk yok ama mesafe koyduk ikimzde o biraz ikili oynuyo.konu sadece pasta degil yani.kaldiki uc defa kapiya gelip sadece abimi cagrdilar banada pasta gonderms.

O beni aileme kotuluyo fitne sokuyo abim beni dovmye kalkti annmle surekli kavgaliyiz,mutlu gunlerimn icine etti fesat kadin

Gidin evine derdi neymiş öğrenin. Korkak olmayın ya. Biraz üste çıkın senin derdin ne de yani açık açık sor.

Gidin evine derdi neymiş öğrenin. Korkak olmayın ya. Biraz üste çıkın senin derdin ne de yani açık açık sor.
Korkak oldugumu dusunmuyorum ama aile baskisyla alttn almk zornda kaldim cogu zaman ki sakadan sanane dedim die abim beni dovmeye kalkti

Ben oynayamyom onun gibi dediginiz gibi acik acik konusma taraftryim burama kdr geldi

neden bu şekilde davrandığını ve ailene senin hakkında olur olmaz şeyleri neden söylediğini sor...

Evet maalesef ailem sagolsun herlafimi sorgularlar hesabini sorarlar
Söylesen de kızıyolar söylemesende. O yüzden içinde kalacağına ne demek istiyorsan söyle. dayak yiyeceğini bilsen bile söyle ezik olmadığını anlasın

Söylesen de kızıyolar söylemesende. O yüzden içinde kalacağına ne demek istiyorsan söyle. dayak yiyeceğini bilsen bile söyle ezik olmadığını anlasın
Aynen dayak yemek mesele degil de en ufak biseyde ailemle kotu oluyom,dediginiz gibi yine kotu oluyom degisen bisi yok zaten bu aralr disimi biraz gosterdim kendsne diye neyapcagni sasrdi ailem kendsne cok deger verir,hep onun kalbini dusunur beni aticak kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…