Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam!bu aralar hiç keyfim yok.hocamız rahmete gitti.dinimizi tabliğ eden çok kötüyüm hiç bir şey yapmak istemiyorumSelam nilüfer gerçekten pastaların çok güzel diğer yaptıkların da. Böyle güzel şeyler yapmaya devam et hem kafan dağılır hem de bişeyler başardıkça sen de daha mutlu hissedersin. Sevgiler![]()
Çok hoş duruyor elinize sağlıkSelam !kayın biraderimin kızının 9 ayına pasta yaptım nasıl ?
Harika görünüyor ellerinize sağlıkSelam !kayın biraderimin kızının 9 ayına pasta yaptım nasıl ?
Allah rahmet eylesin başın sağ olsun. Şuan da bu hissin normal kendine zaman ver. Acını yaşa, sonra tekrar sevdiğin şeyleri yapmaya devam etSelam!bu aralar hiç keyfim yok.hocamız rahmete gitti.dinimizi tabliğ eden çok kötüyüm hiç bir şey yapmak istemiyorum
Evet kardeşim,çok kötüyümAllah rahmet eylesin başın sağ olsun. Şuan da bu hissin normal kendine zaman ver. Acını yaşa, sonra tekrar sevdiğin şeyleri yapmaya devam et
Şu aralar çok kötüyüm hiç bir şey yapasım gelmiyor sadece ağlamak istiyorumNilüfer bunlarin youtube'a yüklenmesi sana bir şey katmaz ama satış yapmaya başlasan çok güzel olur.
Ruhuna kalbine şifa diliyorum. İlla sosyal medyaya gireceksen tiktoka gir. Her gun video paylasarak aktiflik saglarsan taninirsin. Pasta satisi yaptigini da belirtirsin. Gercekten guzel kazanclar saglarsin.Şu aralar çok kötüyüm hiç bir şey yapasım gelmiyor sadece ağlamak istiyorum
Çok teşekkür ederim,kendime geleyim ondan sonra bakarım şu an kötüyüm bizim sanki imamdı,Hakkın Rahmetine kavuştuRuhuna kalbine şifa diliyorum. İlla sosyal medyaya gireceksen tiktoka gir. Her gun video paylasarak aktiflik saglarsan taninirsin. Pasta satisi yaptigini da belirtirsin. Gercekten guzel kazanclar saglarsin.