• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Pata krem kullanımı?

tubiis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
192
0
0
İstanbul
Pata krem tam olarak nasıl kullanılıyor anlatabilirmisiniz acaba? Mesela fondotenden önce mi yada fondoten kullanılıyormu krem kullanılıyormu? Yorumlarınızı bekliyorum...

cildim kuru olduğu için krem kullanıyrum... krem emilince direk patakremi kullanıyrum ince bi katman olarak... zaten kapatılığı için kullanmıyrum ben o yüzden çok da incelememe gerek olmuyo...

Pata krem zaten pudra ve fondötenini bir arada barındıran bi ürün.Krem kullanmak gerekmiyo, kendisi krem özelliğinde . . Yağlı ciltler uzak dursun derim.Cilde uygulandıktan itibaren pudra görünümünü alıyo ve kapatıcılık özelliği süper, ben avonunkini kullanıyorum ve tavsiye ederim süper.

Bende avonunkini kullanıyorum ama sürmeden önce azda olsa cildimi nemlendiriyorum.Fazla yağlı bi cildim yok o yüzden pek sorun olmuyor kapatıcılığı gayet iyi yalnız ışık altında parlıyo krem gibi olduğu için heralde ama genede yüzde gayet hoş duruyor.

Her çeşit fondötenden önce cildinizi nemlendirmeniz şarttır.patakrem kapatıcılığı yoğun ağır bir cilt makyaj ürünüdür....

Cildin karmaysa nemlendirici kullanmadan da ürünü kullanabilirsin, çünkü ztn kendisi krem halinde ve cilt yapında yağ bulunuyosa nemlendiriciyle beraber kullandığında cilt kusurlarına sebep olabilir . . Evet, ben avonun pata kremini öneririm.Avon ürünlerini genel olarak incelemeye alırsak ürünleri arasında çok çok iyi pata kremi :)

Back
X