Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokkk yaa bende hamileliğim boyunca hemen hemen hergün yedim bişi olmaz korkma sakınan göze çöp batarmış unutma
valahi benimde canım istiyor ama yemiyorum hiç kızartma türünü. çünkü patates kızartıldığındas hiç bir vitamini olmadığı gibi kaloriside çok yükseliyor. Boşu boşuna hamilelik kilomu etkilycek diye yemiyorum. Hee çokk cnaım isterse nefrimi körlemek için bir kaç tane. Mesela canım kolada çekiyor ama çok zararlı diye asla içmiyorum...
haklısın valla.ama dediğim gibi çok bekledim ya bişey yesem hemen internete bakıyorum aman bi zararı olmasın şöyle olmasın diye.birde ben vejeteryanım.sebze dışında birşey de yiyemiyorum.süt içemiyorum peynir yemiyorum hayvansal herşeyden uzağım anlayacağın.yoğurt yiyebiliyorum bi tek.bol bol yoğurda verdim bende kendimi:)
haklısın valla.ama dediğim gibi çok bekledim ya bişey yesem hemen internete bakıyorum aman bi zararı olmasın şöyle olmasın diye.birde ben vejeteryanım.sebze dışında birşey de yiyemiyorum.süt içemiyorum peynir yemiyorum hayvansal herşeyden uzağım anlayacağın.yoğurt yiyebiliyorum bi tek.bol bol yoğurda verdim bende kendimi:)
anaaaa ammada abarttın sende vallahi ilk dört ay bulantıdan bişi yiyemediğim için sırf kola içiyodum :)))
yanlış yapmışsın, bebişin dişleri çıktığında sorun yaşamazsınız umarım
3-4 yaşına geldiğinde komple çürüyolar, yada direk çürük çıkıyolar
arkadaşım da çok kola içmişti, doktoru koladan dedi :)))
acısını bebiş çekti ama![]()
bukadar rahat olmak da güzel bişi tabi, pozitif düşünce felanamannn yok öle bişi ya bende sağlıkçıyım sıkışınca uydurmuş bişiler işte hepimiz yaparız ne alaka 3 4 yıl sonra kolanın etkisimi sürmüş yok daha neler
bukadar rahat olmak da güzel bişi tabi, pozitif düşünce felanherşey düşündüğünüz gibi olur umarım :))
Allah sağlık ve uzun ömür versin evladınıza :)))rahat olmak zorundayım çünkü bebeğimi doğurdum geçmişe dönemem üzülmekle elime bişi geçmeyrecek mlsefff
Allah sağlık ve uzun ömür versin evladınıza :)))
off canım patates kızartması çektievde yağ bitmiş hay aksi yaaa oldu mu şimdi bu