Sebze Yemekleri Patates Pizzası ( Resimli )

mavrulam

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2007
6.527
884
363
38
Malzemeyi fırın kabına alın, üzerine kaşarı yayıp 200C'de kaşarlar eriyene kadar pişirin.

patates_pizzasi.jpg

ben aynısını patetesleri püre yapıp borcama koyuyorum malzemeleride aynı senin malzemelerle pizza gibi süslüyorum o da güzel oluyo ama buda güzeldir eminim harika görünüyo ellerine sağlık canım

ben aynısını patetesleri püre yapıp borcama koyuyorum malzemeleride aynı senin malzemelerle pizza gibi süslüyorum o da güzel oluyo ama buda güzeldir eminim harika görünüyo ellerine sağlık canım

çok merak ettim,daha sonra fırında pişiriyormusun!!!! bana cevap yazarsan sevinirim..a.s

bugün yapacağım mavrulam sonucuda buraya yazacağımmmmkaydirigubbakcemile5

1001609lk9.jpg

evet yapıcam demiştim yaptım eşim bayıldı ama bana biraz ağır geldi sucuğu biraz daha az koyup taze soğan tarzı yeşillik felan eklesek acaba biraz hafiflermi... paylaşım için çok teşekkürlerrrr canım güzel ama güzel ben kaşarı kızarmış severim o yüzden biraz fazla tuttum fırında..

1001609lk9.jpg

evet yapıcam demiştim yaptım eşim bayıldı ama bana biraz ağır geldi sucuğu biraz daha az koyup taze soğan tarzı yeşillik felan eklesek acaba biraz hafiflermi... paylaşım için çok teşekkürlerrrr canım güzel ama güzel ben kaşarı kızarmış severim o yüzden biraz fazla tuttum fırında..

Beğenmenize sevindim...
Evet bende kızarmış kaşar severim, eminim öyle daha da hoş olmuştur... kaydirigubbakcemile5

Back
X