patatesli böreğim ve başıma gelenler

Gecmemisgunler1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
166
8
0
35
Balıkesir
Iyi geceler arkadaslar.benim hic derdim bitmeyecek mi:(
Size yine derdimle geldim . Gecen gun komsular bize caya geldiler. Ben tabi patatezli borekler pohacalar kisirlar cok hazirlik yaptim yorgundum.dusa giremedim ama misafirleri temiz kıyafetimle karsiladim tabiki.sonra kayinvalidem misafirler gelmeden beni azarladi saclarin yagli banyo yapmayi bile beceremiyorsun diye.moralim bozuldu tabi benim.suratim dusuk.sonra misafirler geldi masaya oturduk cay iciyoruz.komsunun boreginden sac cikti:( cok utandim mutfaga gittim cay doldurcam diye ama pesimden kayinvalidem geldi kolumu cimcikledi nie dikkat etmiyorsun yagli saclarin patatezli borekten cikti diye.kesin cierden duymuslardir:( ben ne yapicam.bide yeni isim oldu demistim sizlere bilenler bilir.ewde manti yapip kiloyla satıyorum ama bu saatten sonra kimsede almaz.:( ben ne yapacagim

Kayinvalideniz cizgiyi aşmiş bana gore ilk once onu dusunmelisiniz:27:

Iyi geceler arkadaslar.benim hic derdim bitmeyecek mi:(
Size yine derdimle geldim . Gecen gun komsular bize caya geldiler. Ben tabi patatezli borekler pohacalar kisirlar cok hazirlik yaptim yorgundum.dusa giremedim ama misafirleri temiz kıyafetimle karsiladim tabiki.sonra kayinvalidem misafirler gelmeden beni azarladi saclarin yagli banyo yapmayi bile beceremiyorsun diye.moralim bozuldu tabi benim.suratim dusuk.sonra misafirler geldi masaya oturduk cay iciyoruz.komsunun boreginden sac cikti:( cok utandim mutfaga gittim cay doldurcam diye ama pesimden kayinvalidem geldi kolumu cimcikledi nie dikkat etmiyorsun yagli saclarin patatezli borekten cikti diye.kesin cierden duymuslardir:( ben ne yapicam.bide yeni isim oldu demistim sizlere bilenler bilir.ewde manti yapip kiloyla satıyorum ama bu saatten sonra kimsede almaz.:( ben ne yapacagim

Yani insanlık hali sac da düşer tüy de düşer de PATATESli börek fln yaparken basınıza bir örtü alsanız, saclarınızı toplasanız daha güzel olur. POĞAÇA yaparken de....

Kayınvalidenizin iğrenc tavrına yorum bile yapamıyorum. İnsanın annesi bile böyle davranamaz.

kayınvalidenize çok kızdım resmen sizi milletin içinde eziklemiş sizde ezilmişsiniz keşke haddini bildirseydiniz.

insanlık hali böyle şeyler olabilir tabi ama bir dahaki sefere çok çok dikkat edersiniz.

Insanlik hali herkesin yemeginden cikabiliyor sac kayinvalideniz niye o kadar abartmiski heleki cimciklemek filan ? yakinda döverde boyle devam ederse.. :31: ve saclarin o kadar yagli ise yani goze batacak kadar tumden degilde en azindan sadece saclarini yikasaydin keske..

Canimcim bu kadar uysal olma o kadin seni cok ezer yoksa uzuldum valla icimden gelip o borekleri o kaynananin agzindan verip burnundan cikarmak geldi :(

Sen kayınvalidenin stres topu musun ne münasebet kolunu çimdikliyor?

Cevap vermedin mi bu laflarına? Seni köle kendini de sahibin gibi görmüş kayınvalide çok ayıp ya..

bu kadınla birliktemi yaşıyorsun?
......
herkesin başına gelebilecek bir durum, bundan sonra başına bir örtü alırsın, yada saçlarını toplarsın olur biter
şanssızlık diyelim ama kv olacak kadının tavrı iğrenç, sessiz kalmadınız umarım:ssz:

Sende çok bahtsızmışın kıyamam. Ama insanlık hali bu hepimizin zaman zaman başına geliyor. Hatta restaurantlarda bile karşılaşabiliyoruz.

Daha dikkatli ol ve kayınvalideni öp bi güzel :34:

En luks Restaurant a bile sac ,cikabiliyor..
bu buyuk bir sorun degil. .

Amaaaaa

Kaynananin o tavri , ne öyle ??
O kimki seni cikcikliyo , herkes hadini bilsin
Annemiz bile o hareketi yapmiyo ona ne oluyor öyle?

Anneler küçük çocukları yaramazlık yapınca kalabalık ortamda çaktırmadan cimcikler ya,öyle birşey olmuş.
Siz sanki kayınvalidenizin küçük çocuğusunuz,oda çocuktur rahat,rahat cimcikliyeyim demiş.

Hepimizin başına gelebilecek bir durum,isteyerekmi o tüyü attınız sanki.
Acaba kayınvalidenizin başına hiçmi gelmemiş?

Patatesli birek diyince acaba boregimi yakti yada cokmu kotu oldu diye dusunurken yorumunuza sasirdim.....
Hadi banyo konusunda uyarirda sac icin cimciklemeye sasirdim dogrusu....

saç çıkması tamamen talihsizlik ne kadar örtüde bağlasanız bazen oluyo işte saç düşüyo kirpik düşüyo insanlık hali yani...ma kayınvalidenizin tavrı berbat :26:

Kaynanan seni ne hakla cimdikliyormus. Ben olsam o refleksle ben de kaynanayi cimdiklerdim herhalde. Terbiyesiz kadin.

olur güzelim insanlık hali,herkesin başına gelen bir durum bu üzme canını
yalnız içimden kayınvalidenin gırtlağını sıkıp atmak geldi...hasta ruhlu bir kadın senin kvden

Back
X