Tavuk Yemekleri Patatesli Hızlı Omlet

xxDerinxx

♥♥ Aşkım ♥♥
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
8.713
23
158
Batman
devletsah.com'dan alıntıdır...

Ellerimizi yıkayalım...

1 adet patates
1 yemek kaşığı un
1 adet yumurta
tereyağ
tuz

Patatesi soyup, rendeleyin.
Un, yumurta, tuz ile rendelenmiş patetesleri iyice karıştırın.
Kapaklı yapışmaz bir tavada tereyağını eritip, karışımı dökün.
Her iki tarafıda kızarana kadar kapağı kapalı şekilde ağır ateşte pişirin.
Sıcak sıcak servis edin.

3435644440_26cab31bbc.jpg

Şuan tavada kızarma aşamasında sonucu merakla bekliyorum inşallah güzel olur :56:

bende yaptım kahvaltıya eşim beğendi ben biraz az pişirdim sanırım yaptıktan sonra aklıma geldi içine az karabiber pul biber taze soğan ve maydanozda girse daha güzel olacak sanki bir dahakini öyle deniycem :56:

bende dün akşm denedim.biraz ham geldi.ekmekle yiyemedim çok katı gibi oldu belkide ben beceremedm:24:

bayılırım çok nefis oluyor gerçekten hafta sonu kocişime yapsam mı acaba kilo vermeye çalışıyoruz da bilemedim neyse ben bunun adını patates köftesi bilirdim hep

ben çok sık yaparım harika olur ama benim tarifim biraz farklı un yok sadece patatesi rendeliyorum kısık ateşte bir tarafı kızarınca kapak yardımıyla diğer tarafını çevirip kızartıyorum

bazende 2 katlı yapıyorum patates rendesi 1 kat üstüne kaşar rendesi üstüne tekrar patates rendesi sıcak sıcak yediğinizde kaşar uzuyor süper bişy :21::16:

ben çok sık yaparım harika olur ama benim tarifim biraz farklı un yok sadece patatesi rendeliyorum kısık ateşte bir tarafı kızarınca kapak yardımıyla diğer tarafını çevirip kızartıyorum

bazende 2 katlı yapıyorum patates rendesi 1 kat üstüne kaşar rendesi üstüne tekrar patates rendesi sıcak sıcak yediğinizde kaşar uzuyor süper bişy :21::16:

evet aynen ben de sadece yumurta, patates ve baharatlarla yaparım üstüne de kaşar rendelerim mis :56:

Back
X