Patavatsız gururumu kırdı :(

Canım her insanın kusurları vardır demekki oda aklına gelen şeyi pat diye söylüyor oda bunun kusuru
oda üzülmüşki senden birçok kere özür dilemiş
bence sende ondan baya bir hoşlanıyorsun onsuz mutsuzsan aşıksın hatta
kendini üzme demişsin diyeceğini git kusursuz birini bul ben böyleyim demişsin oda seni istediğini söylemiş birbirinizden hoşlanıyorsunuz biraz burnu sürtünce affet
herşeyi dolandırmadan yüzüne söyle bugünümüzün güzel geçmesini hayal etmiştim bana güzel birgün borçlusun dersin

Son düzenleme:
Canım her insanın kusurları vardır demekki oda aklına gelen şeyi pat diye söylüyor oda bunun kusuru
oda üzülmüşki senden birçok kere özür dilemiş
bence sende ondan baya bir hoşlanıyorsun onsuz mutsuzsan aşıksın hatta
kendini üzme demişsin diyeceğini git kusursuz birini bul ben böyleyim demişsin oda seni istediğini söylemiş birbirinizden hoşlanıyorsunuz biraz burnu sürtünce affet
herşeyi dolandırmadan yüzüne söyle bugünümüzün güzel geçmesini hayal etmiştim bana güzel birgün borçlusun dersin

Aşık olmaktan korkuyorum oldum mu yoksa of off.. yanlızlıktandır yada daha iyisi karşıma çıkmadığından :(

Aşık olmaktan korkuyorum oldum mu yoksa of off.. yanlızlıktandır yada daha iyisi karşıma çıkmadığından :(

Canım daha iyisini beklemen saçma geldi bana çünkü aşk öyle beklemekle gelmez pat diye çıkar karşına eğer sen onsuz mutsuzsan o kalbindeki boşluğu dolduruyorsa bence denemeye değer

Patavatsızlığı geçecek mi ki sanmıyorum huy bu.. Yani yersiz konusuyor sinirlendiriyor beni daha önce de bir kızla konusmus işte zenginmiş kız hayatımda hiç zenginle çıkmadım ki diye bir cümle krmustu bana garip geliyor böyle düşünmeden edilen laflar..

O tüylerden bende de var, bu yüzden rahat yazıyorum.

Nasıl o siyah tüyler bizim kusurumuzsa patavatsızlık da onun kusuru. Biz onları alabiliriz ama zaman zaman aksatıyoruz, o da susabilir ama zaman zaman dilini tutamıyor.

İyi niyetine güveniyorsan o beyin bir de bu açıdan düşün. :ssz:

çocuk bana çok iyi niyetli ve saf geldi anlattıgın kadarıyla.. başkası olsa ikide bir özür dileyip durmaz.
ama bu ilişki başlasa da bir gün biter gibi geldi bana. yine de bilemeyiz, insanlar değişir. hele böyle saf çocuğu istediğin gibi yontarsın ;)

çocuk bana çok iyi niyetli ve saf geldi anlattıgın kadarıyla.. başkası olsa ikide bir özür dileyip durmaz.
ama bu ilişki başlasa da bir gün biter gibi geldi bana. yine de bilemeyiz, insanlar değişir. hele böyle saf çocuğu istediğin gibi yontarsın ;)

Canım o kadar sıkılıyor ki ne yapacağımı bilmez durumdayım yerde miyim gökte miyim bilmiyorum bugün içim öyle daraldı ki hele.. Sürekli şüphe ediyorum ondan ne kadar kimseyle konusmuyorum dese de içim rahat değil işte en ufak değişik kelime kullanıyor mesela mesaj atarken baskasıyla konusuyor kesin o kızdan alıstı bu kelimeye diye düşünüyorum. Şuan benimle buluşmak isyeten 2 kişi var ama canım istemiyor önceden istiyordu onu unuturum diyordum baskası olsa ama şimdi baskasını da istemiyor canım. Psikolojim bozuldu iyice hep sinirliyim 2-3 gündür.. Arkadaslarımı bile istemiyorm kimseyle konusamıyorum kasılıyorum cidden iyi değilim :( Neden ya neden karşıma düzgün biri çıkmadı neden hep beni sevgilisinden ayrılan kişiler buluyor yada böyle güven vermeyen kişiler.. Bende isterdim şimdi onunla birbirimize aşık olarak tanısmayı etmeyi . Şuanda da canım sıkılıyor sevgili olsak da şüphelerle hep kendimi yicem sonuç hep mutsuzluğa çıkıyor değişen birşey yok. Yarın işe gitcem elimi kaldırcak halim yok ruhum çökmüş gibi :(:(

Canım o kadar sıkılıyor ki ne yapacağımı bilmez durumdayım yerde miyim gökte miyim bilmiyorum bugün içim öyle daraldı ki hele.. Sürekli şüphe ediyorum ondan ne kadar kimseyle konusmuyorum dese de içim rahat değil işte en ufak değişik kelime kullanıyor mesela mesaj atarken baskasıyla konusuyor kesin o kızdan alıstı bu kelimeye diye düşünüyorum. Şuan benimle buluşmak isyeten 2 kişi var ama canım istemiyor önceden istiyordu onu unuturum diyordum baskası olsa ama şimdi baskasını da istemiyor canım. Psikolojim bozuldu iyice hep sinirliyim 2-3 gündür.. Arkadaslarımı bile istemiyorm kimseyle konusamıyorum kasılıyorum cidden iyi değilim :( Neden ya neden karşıma düzgün biri çıkmadı neden hep beni sevgilisinden ayrılan kişiler buluyor yada böyle güven vermeyen kişiler.. Bende isterdim şimdi onunla birbirimize aşık olarak tanısmayı etmeyi . Şuanda da canım sıkılıyor sevgili olsak da şüphelerle hep kendimi yicem sonuç hep mutsuzluğa çıkıyor değişen birşey yok. Yarın işe gitcem elimi kaldırcak halim yok ruhum çökmüş gibi :(:(

kıyamam sana kendini üzme bak bu kasılmaların filan iyi değil psikolojin bozulucak böyle.. bu tereddütlerini onla paylaşsan, biz neyiz napıyoruz bi karar verelim desen olmaz mı? yani böyle ikilemde kalmaktansa karsı karsıya bi konuşun sevgili olucaksanız kafandaki soru işaretleri çözümlesin. olmayacaksanız da görüşmeyi azaltın veya kesin. en azından kesinliğe ulaşınca sende rahatlarsın kendini üzdüğünle kalıcaksın böyle

çocuk sanki terazi yada yay burcu gibi geldi bana :53: bu burcun erkekleri patavatsız oluyorda genelde.Saf ve iyi niyetli gibi gözüküyor anlattıklarına bakılırsa.Ama aşık değilsen fazla üstüne düşme olacağı varsa olur :)

Bugün görüştük iş çıkışımda gayet rahattım huzurluydum konustuk ettik tereddütlerimi biliyor hattımı değiştircem diyor zaten facebook unu kapattı nedense 2 hafta önce pat diye ondan da işkilleniyorum ya nese.. Birde ben seviyorum seni dedim buna pat diye o da bana bende seviyorum ama diye baslayan cümle kurdu (yani aslında sevgi aşk değil bence onunki) hoşlanıyorum diyor.
Ynındayken mutluyum diyor ve bensiz duramıyomuş . Bilmiyorum kızlar eve geldim kuş gibi hafiftim şimdi ise mesajıma yarım saattir cevap vermedi hiç böle yapmazdı mideme ağrılar giriyor hemen ki daha sevgiliyiz bile demedik ki.. Bana yaramıyor aşk çok hırpalıyorum kendimi kuruntularımdan kurtulamıyorum mutsuzum heran bana mı mesaj atcak sanki off bıktım kendimden de aşktan da ama onsuz da olmuyor ki kızlar :(

Back
X