• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patavatsiz insanlar

Canan4600

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
120
52
98
33
Bazi insanlar cok patavatsiz dengesiz ne konustgnu bilmiyor can sıkıcı moral bozucu konusuyorlar tam cevap verip kavga etmelik a ben agzimi actmmi kavga edecek dereceye geliyorm o yüzden. Sabrediyrm herkes gibi sakin sakin gulerek can sikamyrm hakliyken haksiz duruma dusmemek icin susuyrm hamileyim de sinirden uzak durmam gerek ne yapiyorsnz da rahatliyrsnz boyle insanlara nasil davranmak gerek

etrafta böyle çok insan var. hepsine cevap vermeye kalkılsa vakit kaybı. bu insanlardan mümkün olduğunca uzak durun. arkadaşınız ise görüşmeyin. akrabanızsa da uygun bir dille cevap verin. cevabını aldıkça konuşmazlar zaten.

Allah kolaylık versin hele ki hamileyken uzak durun yada uzak durmalarını sağlayacak şeyler yapın.. ve canınızı bu dönemde hiç bişey için sıkmayın çünkü en güzel zamanlar geri gelmez kendi hallerine bırakın o insanları

Böyle insanlara had bildirmek özel zevklerim arasındadır. Bunlara kibarlık, alttan alma gibi nezaketle değil, onun aynası gibi davranacaksınız. Ben senelerdir bunu yaptığım için bu tarz kişiler benimle konuşurken çok dikkat ederler. Hiç tahammül edemem, hiç!

Aynı ben. Ben hem cevabını veriyorum hem de kendime dert ediyorum. Ben de hamileyim, bebeğim erkek ve eşimin burcunda olacak. Onun adına mutlu oldum resmen anası gibi milleti kafaya takmayacak, babası gibi rahat olacak diye. 😓

Negatif ve konuşmasını bilmeyen insanlarla görüşmüyorum. Ha ailedense görüşmeyi minimuma indiriyorum. Gerektiği yerde ağzının payını da veriyorum. Her zaman susmak doğru değil işin ucunda kavga varsa bile

Cevabını vermek lazım. İşin ucunda kavga bile olsa söyleyeceksiniz. Ben de eskiden kavga etmeye çekinirdim ama şu an hiç öyle düşünmüyorum. Bazı insanlar maalesef sadece bu dilden anlıyor.

Öyle insanlarla gorusmemeyi tercih ediyorum. Muhtemelen eş akrabasından bahsediyorsunuz bir önceki konunuzu bildiğim için oyle düşündüm.
Eğer görüşmek zorundaysanız cevabını mutlaka verin

Bazi insanlar cok patavatsiz dengesiz ne konustgnu bilmiyor can sıkıcı moral bozucu konusuyorlar tam cevap verip kavga etmelik a ben agzimi actmmi kavga edecek dereceye geliyorm o yüzden. Sabrediyrm herkes gibi sakin sakin gulerek can sikamyrm hakliyken haksiz duruma dusmemek icin susuyrm hamileyim de sinirden uzak durmam gerek ne yapiyorsnz da rahatliyrsnz boyle insanlara nasil davranmak gerek
bu konu öteki konunuzda anlattığınız pek anlaşılmayan görümceli olay içinse ortada patavatsızlık yok

Back
X