patina kayısılı form

_aybike_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
8
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba ,
bu konu daha once acıldımı bılmıyorum ilk defa yazıyorum.
4 gun once bır caya basladım adı patina kayısılı form kılom cok yok ama bır yıl ıcınde 52 kılodan 59 a cıktım neredeyse gunde
10 oğun yemek yıyen bırıyım ve abur cuburlar cabası bu cayı aldım 4 gundur kullanıyorum. ıkı gundur canım ne abur cubur ıstıyor ne de
yemek ıstemıyorum normal ogun yıyorum ve canım ıstemeye ıstemeye. ayrıca cayı ıcıyosunuz her ogunden yarım saat once.
ıcer ıcmez tuvalete cıkarıyor ıdrar yoluyla yagları atıyo. ve sahıt oldum bunada. kesınlıkle denemelısınız. paylasmak ıstedım. ayrıca
kullanan varsa ve etkısını gormusse yazarsanız sevınırırm. cunku yanlıs bırsey de yapmak ıstemıyorum. daha oncesınde doğadan 5i
biryerde kullanmıstım tansıyonumu dusuruyordu fakat bu cay cok ıyı. adet sıskınlıgım olmasına ragmen 4 gun oncekı gobegım suan
kalmadı. cok az.

arkadaşım bu çayın içinde sinameki var sinameki uzun süreli kullanıldığında bağırsak tembelliği yapar ben daha önce buna benzer bi çay kullanmıştım içinde sinameki vardı bağırsaklarım bozuldu aşırı tuvalet ihtiyacı duyuyordum sonradan öğrendim sinamekinin çok fazla kullanıldığında zararlı olduğunu ve bıraktım iyice bi düşün istersen tüketirken

siskinligi giderir diye arkadaşımın tavsiyesi uzerine aldim ama daha bugün içmeye basladim.insallah işe yarar

Back
X