• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patlama korkusu ile bozulan psikolojimiz

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
39
elimden geldiği kadar site kurralarına uygun yazmaya çalışacağim.Eğer bu şekilde de konu açmak yasaksa konum kapanabilir.Hergün bir yerlerde patlama olunca Ülkece sonumuz nereye der olduk.zaten ben çok kritik bir bölgede çalışmaktayım.Ama inanın korkmuyorum.Vatanımız uğruna canımız feda olsun.yeter ki Ülkemize Bişey olmasın.

benim canım feda olmasın. kimseninki de olmasın. vatan sana canım feda diye diye değersizleştirdik kendimizi. ölenler sadece bi rakamdan ibaret oldular.
İnanın ki ben ölmekten değil Ülkemin parçalanmasından daha çok korkuyorum.

Ne yazikki yasamak tesaduflere bagli oldu olumler normallesti artik bunaldim haberlerde surekli sehitler yaralamalar canilikler savaslar ne gerek var guzelim bir ulke herseyi her yeri ayri bir guzel artik kan dokmesinler bitsin su teror belasi askerimiz polisimiz vatandaslarimiz olmesin artik

Ne yazikki yasamak tesaduflere bagli oldu olumler normallesti artik bunaldim haberlerde surekli sehitler yaralamalar canilikler savaslar ne gerek var guzelim bir ulke herseyi her yeri ayri bir guzel artik kan dokmesinler bitsin su teror belasi askerimiz polisimiz vatandaslarimiz olmesin artik
bir bilinmeze doğru gitmekteyiz.Ülkemiz güzel olduğu için zaten bu hallerde.Ama polisimiz de güzel askerimizde güzel .herkes masum.ne hakları var insanları dehşet ve vahşet içinde yaşatmaya.

Niye ölelim ya, kim için ne için? "İzmir'de patlama olmuyor gavur gavura yaşıyorlar" diyenler için mi öleceğim? Reina'da ölenlere "oh olsun ne işleri vardı orada" diyenler için mi? Ülke savaşta olsa çarpışarak ölelim de öldüğümüzde hiçbir şey değişmeyecek. İstemiyorum böyle ölmek.

Patlamada ölenler bardaydı şehit olmadı diyen, oh iyi olmuş diyen , tartışanlar derken ben de diyorum ki şehit gazi niyazi ne fark eder hayatın elinden gidiyor işte.

Bombayla ölmek şehitlik diye laf çıkarıp halkı uyutuyorlar işte , insanlar olan bitene ses çıkartmasınlar ölmeyi kabullensinler diye. Pisi pisine ölüyor insanlarımız realite bence bu.

Türk değilim , ancak oğlum ve eşim Türk
Milliyetci duygularada sahıp degılım, belkide böyle oldugu için ben korkuyorum korkmayanlara şaşırıyorum benim canım evladımın canı sagolamadıktan sonra ...

herkesin içinde bir korku olduguna eminim .
Patlamada ölenler bardaydı şehit olmadı diyen, oh iyi olmuş diyen , tartışanlar derken ben de diyorum ki şehit gazi niyazi ne fark eder hayatın elinden gidiyor işte.

Bombayla ölmek şehitlik diye laf çıkarıp halkı uyutuyorlar işte , insanlar olan bitene ses çıkartmasınlar ölmeyi kabullensinler diye. Pisi pisine ölüyor insanlarımız realite bence bu.
Bunu yapanların Allah bin belasını versin.nasıl inasn bunlar anlamış değilim.elinde silahı bir anda yüz kişi tarıyor veyahut tekbir getirererk patlatıyor.

Türk değilim , ancak oğlum ve eşim Türk
Milliyetci duygularada sahıp degılım, belkide böyle oldugu için ben korkuyorum korkmayanlara şaşırıyorum benim canım evladımın canı sagolamadıktan sonra ...
insan zaten evladına korkuyor ya onları kimbilir nasıl bir gelecek bekliyor der olduk :(

İnanın ki ben ölmekten değil Ülkemin parçalanmasından daha çok korkuyorum.

Niye korkuyorsunuz

Biz mi birleştirdik

Belki parçalı olsa daha iyi olur

Parçaların nereden ve ne şekilde olacağını bilemem ama kendimizi dünyanın bir parçası görsek hayatı bazı yapay sınırlara sıkıştırmasak daha iyi değil mi

Bakın ölümün ırkı dini dili yok hepsi öldü gitti

Niye korkuyorsunuz

Biz mi birleştirdik

Belki parçalı olsa daha iyi olur

Parçaların nereden ve ne şekilde olacağını bilemem ama kendimizi dünyanın bir parçası görsek hayatı bazı yapay sınırlara sıkıştırmasak daha iyi değil mi

Bakın ölümün ırkı dini dili yok hepsi öldü gitti

yazdıklarınıza çok dikkat edin.
bu yazdıklarınız yüzünden tutuklanabilirsiniz farkında mısınız?
ne demek biz mi birleştirdik bölünse daha iyi olur?
asla milliyetçi bi insan değilim de ne biçim konuşuyosunuz yani?

Farkındayım

Sadece sınırların yapaylığını vurgulamak istedim

aman zaten biz hiç üretmeyelim, çalışmayalım, başarılı olmayalım anca ölüp şehit olalım.. ha tabi o şehit olma da nerede öldüğüne bağlı, aksi halde sayısın.. amaaan neyse, hep aynı geyik yorulduk aynı şeyi yazmaktan..

Bu arada bölünse daha iyi olur demedim

Parçalı olsa derken tüm dünyanın bir parçası demek istedim tam ifade edememiş olabilirim

atatürkle çanakkalede ölen atalarımız dışında hiç kimseye borcum yok çok şükür. saçımın telini bile feda etmem bu ülkeye. yıllarımı vericem ülkeye, bir baltaya sap olamıcam siyaset yüzünden, hep ötekileştirilcem sonra da oğlumun canı feda olsun diyeceğim. yok ya? türk değil de arap faşisti gibi oldukça patlamaya devam ederiz.

atatürkle çanakkalede ölen atalarımız dışında hiç kimseye borcum yok çok şükür. saçımın telini bile feda etmem bu ülkeye. yıllarımı vericem ülkeye, bir baltaya sap olamıcam siyaset yüzünden, hep ötekileştirilcem sonra da oğlumun canı feda olsun diyeceğim. yok ya? türk değil de arap faşisti gibi oldukça patlamaya devam ederiz.

Berbat yönetiliyor ülkemiz, sonra da üzülmeyin cennete gitceksiniz şehit olursunuz diye milleti uyutuyor siyasiler. Cennet vaadiyle yüzyıllardır insanlar uyutuluyor işte.

Adam gibi yönetilsin ülke kimse ölmesin. Kimse terörden ölsün istemiyorum artık.

Berbat yönetiliyor ülkemiz, sonra da üzülmeyin cennete gitceksiniz şehit olursunuz diye milleti uyutuyor siyasiler. Cennet vaadiyle yüzyıllardır insanlar uyutuluyor işte.

Adam gibi yönetilsin ülke kimse ölmesin. Kimse terörden ölsün istemiyorum artık.

dini ve siyasi yorum yapmak yasak yazıyor her yerde, çok büyük laflar edemiyorum ama saatlerce bağırabilirim bu konuda. kapı kapı gezip allah rızası için vatandaş şuan başkanlık, din vs hiç birşyin önemi yok, parçalanıyoruz, evlatlarımız ölüyor, daha da çok ölecek, suriyeden sonra bize de sıra gelecek nolur yapma diyesim geliyor, eşim ve ailem engelliyor polis çağıırırlar diye.

Back
X