patlamak üzereyim.ne yapmalıyım...

kızlar bakın bi lütfen.dün erk arkadaşımla konuştuk bayağı.bi karar aldım sen bıraksan da ben bırakmıcam seni bırakırsam namerdim falan dedi hatta.ben aramassam ara ayrılırsak dedim şakayla karışık ayrılırsan bi tekme daha vur diye mi arıcam dedi.ama bilmiyorum arar mı aramaz mı.tüm bunlardan cesaret alarak msj attım bugün.bayramda bi gününü bana ayırmazsan sevginden şüphe ederim dedim.sana güveniyorum ama ben senin için o kadar şey yapıyorum sen de bişiler yap dedim.bayramda şehir dışına çıkacağını söylemişti bunun için böyle bi msj attım.dün bana dediki sen benim için çok fedakarlık yapıyosun ama sen bilkmesen de ben de senin için yapıyorum.sonradan anlayacaksın.o zaman sarılırsın boynuma falan demişti.sizce doğru mu yaptım.haksızlık mı yapıyorum ben bu çocuğa.yani hiç görüşememek canımı sıkıyor.dün bize akşam yemeğine gel dedi.sen gel beni işten almaya ben gelemem oralara dedim.işim var benim dedi.annesiyle tanışacakmışım.lafta mı gerçek mi söyledi bilmiyorum.ya kafam karışıyor konuşurken çokk seviyor yeminler ediyor evlilik planları bile yapıyor.ama buluşmaya gelince yok.gelmiyor.:1no2: bi dükkan açacak.çalışmaya onun yanına geçicem öyle diyor.o zaman hiç ayrılmıcaz.hep yanımda olursun diyo.beni daha iyi tanıycan o zaman diyo.kafam karıştı.biraz karışık mı anlattım.neyse artık anlattığımı anlayanlardan ricam sizce haksız mıyım gerçekten işlerinin yoğunluğundan mı gelmiyor.kaçıyor mu benden.kaçsa neden kaçacak.kaçmak istese böyle sözler söyler mi.çok mu üstüne gidiyorum.ve en önemlisi bu msjdan sonra seviyorsa bana güvenmiyosun diye gurur yapmaz dimi.:bbo::bbo: hadi diyelim bu msjdan sonra hiç tepki vermedi.o zaman bırakıyım mı:uhm: kızlar çok acil cvp verin lütfen.bugün kararımı vermem lazım.yetti artık.:1closedeyes:

Back