• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patlamis misir diyeti kizlar

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
Ben aksamlari tv karsisinda yemeye bayilirim ama diyetteyim suan aksam yemeeginden sonra kuru yemis yerine az miktarda cok coknaz yagda patlamis tuzsuz misir yesem diyet bozulurmu lutfen acil cvp yazin patlamis misir krizim geldi canan karatay da bu konu ile ilgili su yaziyi yazmis

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-08-19-32-37.webp
    Screenshot_2016-04-08-19-32-37.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 192
Ben aksamlari tv karsisinda yemeye bayilirim ama diyetteyim suan aksam yemeeginden sonra kuru yemis yerine az miktarda cok coknaz yagda patlamis tuzsuz misir yesem diyet bozulurmu lutfen acil cvp yazin patlamis misir krizim geldi canan karatay da bu konu ile ilgili su yaziyi yazmis
1 bardak patlamış mısırdan zarar gelmıyo..yagsız olsa dahada guzel olur :)

1 bardak cok az ama 2 bardak olsa 2bucuk falan ama yag hic yok tuz cok az koyarim lif iceriyomus misir
:rolleyes::KK36: ay çok tatlısın..
yagsız tuzsuz patlamış mısıra benım eskıden dıyetısyen 1 bardak ye ara ogun oalarak ıyı olur demıştı..şimdi bak 2 bardak istiyosun:-)..sen sukoyverecek gıbıısn.bence ye :KK48:

:rolleyes::KK36: ay çok tatlısın..
yagsız tuzsuz patlamış mısıra benım eskıden dıyetısyen 1 bardak ye ara ogun oalarak ıyı olur demıştı..şimdi bak 2 bardak istiyosun:-)..sen sukoyverecek gıbıısn.bence ye :KK48:
Aa diyetisyende demis bak valla cok canim cekiyo 2 bardak istiyom suan ama yersem yarin tartida nekaar daha fazls gram almis olurum

Yok suan malesef hicde gormedim csnim o dedini katki maddesi vardir ilkaki evde yagsiz yaptigimiz dsha saglikki degilmi
Lihgt yaziyoya paketlerde bilemiyorumki.bana sanki patmis misirin kalorisi daha yuksek gibi geliyo sanki ama bir bardakta olsa.paylastigin yazidada diyetisyenler en sık verdigi sey diyo:)

Yok suan malesef hicde gormedim csnim o dedini katki maddesi vardir ilkaki evde yagsiz yaptigimiz dsha saglikki degilmi
Aynen canm evde yagsiz tuzsuz yap daha iyi olur. Ve aksamlari misir yemeyi dusunuyorsan bir ara öğününle yer degistor o zaman ekstra kaloride almamis olursun cok sıkma kendini

Aynen canm evde yagsiz tuzsuz yap daha iyi olur. Ve aksamlari misir yemeyi dusunuyorsan bir ara öğününle yer degistor o zaman ekstra kaloride almamis olursun cok sıkma kendini
Gunduz sadece sekersiz tirk kahvesi ictim cmm ya nakadar kalorisiz olursa olsun aksam 6 dan sora hic bise yenmicek diyolar kafam ck karisik

Lihgt yaziyoya paketlerde bilemiyorumki.bana sanki patmis misirin kalorisi daha yuksek gibi geliyo sanki ama bir bardakta olsa.paylastigin yazidada diyetisyenler en sık verdigi sey diyo:)
Bilmiyorum ya kafam cok karisik diyetisyen acaba sksam 9 da fslsn da yiyin dermiki misiri

Gunduz sadece sekersiz tirk kahvesi ictim cmm ya nakadar kalorisiz olursa olsun aksam 6 dan sora hic bise yenmicek diyolar kafam ck karisik
Bana mantikli gelen ve genelde duyduğum yatmadan 3 saat Once birsey yenilmesin içilmesin
Mesela ben ders calistigim icin gec uyuyorum ve haliyle acikiyorum yediklerinij kalorisi ve besin degeri önemli olan canm cok sıkma kendini diyet olarak görme yaşam şekli olarak gör daha kalıcı olsun verdigin kilolar
Kolay gelsin :))

Back
X