- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
:teytey:allahhhhhhhhhh bana gecen haftayi hatirlattin yengosum:teytey:
ben oturtmanin hep patlicanlisini yemisdim
cokacimcoookama gecen hafta sayende hem patlican hem patateslisini yemis oldumcokacimcoook
cokacimcoookinanilmaz nefisdicokacimcoook
kaydirigubbakcemile5bu isin en güzel kismi ise benim patlicana esiminde patatese karsi zaafi olmasi:jeyyar:
yerimsenibenve bu sayede bir tasla iki kus vurmus olacagimyerimseniben
zemuszemusyapilisini gördüm tadmisda oldumzemuszemus
:jeyyar:mutlaka en kisa zamanda bende denicem insallah:jeyyar:
:jeyyar:gör bak demedi deme:jeyyar:
eline koluna saglik tadi damagimda
:sm_cool:herkezede tavsiye ederim:sm_cool:
ben bu yemegi cok seviyorum ya is yerinde hep yiyoruz ama musakka olarak
yani bunun aynisi ama ek olarak üstüne kasar peyniri atip firinda lasagne gibi yapiyolar cok güzel oluyo :)
benimde canim cekti yarin yapcam
eline saglik :)
dene canim öylede cok güzel oluyo lasagne gibi :)
kiymasini senin dedigin gibi arzuya göre kavuruyosun sonra en alta kizarmis patates ve patlicanlari diziyosun (ben bi patates bi patlican koyuyorum)
tepsinin dibi patlican patatesle kapaniyo sonra üstüne kiymanin yaridan cogunu döküyorum sonra bi kat daha patates ve patlican diziyorum sonra kiymanin geri kalanini üstüne döküp firina atiyorum
biraz bekledikten sonra yani kiymasi falan iyice kizardiktan sonra üstüne kasarinida atiyosun eriyo
ben biraz fazla bekletiyorum kasarini kitir kitir sevdigim icin
anam ağzım sulandı yarına kocama karnı yarık yapam dedim patlıcanı ben seviyom oda hatrıma 1 tanecik yiyo eminim patatesli olnca çokca yicektirrrr kaşarıda çok sever
tam bana göre diyet yemeği(((
bu arada bolca kızrtsam buzluğa atsam patatesle patlıcanı hazırca kullansam olurmu kiiiii
ben bunu yapmıştım daha önce çok güzel oluyo..ben fırında pişirmiştim..ellerine sağlık balım..
ben patlıcanı pek sevmem ama patatesli kısmı bana uyar yani
denemeli yakın zamanda
hatta ne yalan söliim
patlıcanlar bile güzel göründü gözüme
ellerine sağlık bacım
güzel paylaşım için
çoooooooooook
teşekkürler
eşime yaptım valla patlıcan yemeyen adam patlıcan yedi çok güzel olmuştu üzerinede kaşar döktük fırından çıkarken offff bana rejimi bilem bozdurttu:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?