- 29 Mayıs 2025
- 25
- 5
- 1
- 44
- Konu Sahibi emel198116
-
Kaç haftalık düşük acaba bu arada çok geçmiş olsunKızlar selam dr temiz dedi sadece başka açıklama yapmadı lütfen bilgisi olan yorumlayabilir mi
5 haftalıktı canım çok teşekkürlerKaç haftalık düşük acaba bu arada çok geçmiş olsun
5 haftalık kürtaj niye yaptılar 8-9 a kadar bekliyorlar 5 haftalık gelişmezki zaten bebek bile görünmez5 haftalıktı canım çok teşekkürlerDüşük değil kürtaj yaptılar kanamam hiç olmadı bebek gelişmedi maalesef
6 haftalıktım 5 haftalıkta kaldığı için gelişmedi diye kürtaj yaptılar bana zararı olacağını söyledi dr5 haftalık kürtaj niye yaptılar 8-9 a kadar bekliyorlar 5 haftalık gelişmezki zaten bebek bile görünmez
5 haftalıktı canım çok teşekkürlerDüşük değil kürtaj yaptılar kanamam hiç olmadı bebek gelişmedi maalesef
Geçmiş olsun ama doktor bana 1 hafta geriden gelmesi sorun değil diyor hep başka bir doktora da förünmüşmüydünüz6 haftalıktım 5 haftalıkta kaldığı için gelişmedi diye kürtaj yaptılar bana zararı olacağını söyledi dr
Ne kadar saçma geldi bana 5 haftalık gebelikte gelişim yok diye alınır mı bilmiyorum ama benim daha önce ki gebeliğim bebeğim geriden geliyordu ve doğurdum yani belki gelişimi devam ederdi vallaha bilmiyorum da ben olsam aldırmazdim en azından bir 8.9 cu haftayı beklerdim geçmiş olsun6 haftalıktım 5 haftalıkta kaldığı için gelişmedi diye kürtaj yaptılar bana zararı olacağını söyledi dr
Öncelikle geçmiş olsun kaybınız için üzgünüm6 haftalıktım 5 haftalıkta kaldığı için gelişmedi diye kürtaj yaptılar bana zararı olacağını söyledi dr
Canım bende hiç aldırmak istemedim hep bekleyelim dedim kesinlikle olmaz dedi ilk hamileliğim sonuçta dr gelişmedi gelişmiyor dedi bana zararı olacak diye almak zorundayız dedi kronik tansiyon hastasıyım benNe kadar saçma geldi bana 5 haftalık gebelikte gelişim yok diye alınır mı bilmiyorum ama benim daha önce ki gebeliğim bebeğim geriden geliyordu ve doğurdum yani belki gelişimi devam ederdi vallaha bilmiyorum da ben olsam aldırmazdim en azından bir 8.9 cu haftayı beklerdim geçmiş olsun
İnanın bilmiyorum ilk hamileliğim dr sonuçta inanmak zorundaydım ama çok ısrar ettim beklemek için bekletmediÖncelikle geçmiş olsun kaybınız için üzgünümBebeğiniz çok küçükmüş 5 haftalıkken zor gözüküyor zaten bebek hemen neden kürtaj olmayı kabul ettiniz. 2. Trimesterden önce yaşanan kayıplar genelde anneyi zehirlemez en azından bir hafta daha beklenebilirdi. Bu arada bebek gelişimi 2 haftaya kadar ileride veya geride olabilir bu normal bir durum
Ben adetimin gecikmesinin 4 günü kan testi verdim beta 3300 çıktı 5 gün sonrada dr gittim ilk muayene için o gün herşey güzeldi dr dediği kesemin ölçüsü 14 cm di şekli konumlanması çok güzel demişti o gün 5 haftalıkmış 7 gün sonra gel dedi kalp atışını duymak için gittim ama kalp atışı duyulmadı kese de aynı kalmış orda anladı sanırım zaten ama yolk kesesi oluşmuş dedi ama bebek çok küçük dedi 2 gün sonra yine gel dedi yine aynıydı o günden sonra 2 gün sonra gel kürtaj olman lazım dedi süreç böyle ilerledi Yani 15 mayısta idrar testiyle öğrendim ki hayatımın en mutlu mucizevi bir günüydü benim içinTam olarak süreciniz nasıl oldu ?? Yani ben daha önce boş gebelik yaşayıp kürtaj olmuştum onda 5+4 de kese görünmüştü ve kesenin boyutu 6mm idi doktor on gün sonra gel dedi gittim on gün sonra ve kesen aynı olduğu gibi duruyor demişti hatta şunu da söyledi eğer kesen büyüseydi bebeğin oluşmasını beklerdik geç oluşabiliyor ama on hün önceki 6mm kese yine aynı boyutta demişti normalde her gün 1mm büyümesi gerekir deyip boş gebelik demişti bende kürtaj olmuştum yani sizinkinde kese göründü ama kese büyümedi mi yani bebek beklenir çünkü 7.8.haftada görünenler var
Benim bildiğim yolksac varsa bebek oluşur ama başka doktora daha gitseydiniz benek de oluşmuş demiş çakım seni evhamlandırmak istemem ama keşke başka doktora da gitseydinBen adetimin gecikmesinin 4 günü kan testi verdim beta 3300 çıktı 5 gün sonrada dr gittim ilk muayene için o gün herşey güzeldi dr dediği kesemin ölçüsü 14 cm di şekli konumlanması çok güzel demişti o gün 5 haftalıkmış 7 gün sonra gel dedi kalp atışını duymak için gittim ama kalp atışı duyulmadı kese de aynı kalmış orda anladı sanırım zaten ama yolk kesesi oluşmuş dedi ama bebek çok küçük dedi 2 gün sonra yine gel dedi yine aynıydı o günden sonra 2 gün sonra gel kürtaj olman lazım dedi süreç böyle ilerledi Yani 15 mayısta idrar testiyle öğrendim ki hayatımın en mutlu mucizevi bir günüydü benim için2 Haziran’da da kürtaj oldum bundan sonra hamile kalırmıyım hiç bilmiyorum Allah büyük
Ne kadar saçma geldi bana 5 haftalık gebelikte gelişim yok diye alınır mı bilmiyorum ama benim daha önce ki gebeliğim bebeğim geriden geliyordu ve doğurdum yani belki gelişimi devam ederdi vallaha bilmiyorum da ben olsam aldırmazdim en azından bir 8.9 cu haftayı beklerdim geçmiş olsun6 haftalıktım 5 haftalıkta kaldığı için gelişmedi diye kürtaj yaptılar bana zararı olacağını söyledi dr
Anlıyorum geçmiş olsun canımCanım bende hiç aldırmak istemedim hep bekleyelim dedim kesinlikle olmaz dedi ilk hamileliğim sonuçta dr gelişmedi gelişmiyor dedi bana zararı olacak diye almak zorundayız dedi kronik tansiyon hastasıyım ben
Hangi kadın aldırmak ister ki hele ki ilk kez anneliği tadacak ve hamile kalmış bir kadın Allah biliyor….Ne kadar saçma geldi bana 5 haftalık gebelikte gelişim yok diye alınır mı bilmiyorum ama benim daha önce ki gebeliğim bebeğim geriden geliyordu ve doğurdum yani belki gelişimi devam ederdi vallaha bilmiyorum da ben olsam aldırmazdim en azından bir 8.9 cu haftayı beklerdim geçmiş olsun
Anlıyorum geçmiş olsun canım
Canım benim ben sen aldırmak istedin diye bir şey söylemedim ve söylemem de bu beni alakadar etmez ben doktorun bebeği aldırmalisin demesine şaşırdım . Bak bir şey söyleyeyim mi ben daha önce 3 aylık gebelikte kalbi durduğu için bebeğimi aldırmak zorunda kaldım doktora gitmiştim ben güya cinsiyet öğrenmek için gittim ama doktor bana kalbini atmadığını söyledi zaten o an sanki hani benim başımdan kaynar sular döküldü aşağı ve ikinci çocuğum olacaktı doktor bana aldırmamız gerektiğini yani Allah korusun aldırmazsa beni zehirleyebileceğini belirtti ama inanamamışsın yapamazdım yani şöyle bir şey var yapamadım derken başka doktorlara da gittim sadece Bir doktorun demesiyle ben kalkıp da o çocuğu aldıramazdım çünkü daha önce de şahit olduk birçok kez Doktorlar sakat denen bebeğe doğduğu zaman sapasağlam çıkıyor doktor başka bir teşhis koyan bebek sapasağlamış olacak tek Bir doktorun demesiyle ben maalesef çocuğumu aldırmadım ve gittim başka doktorlara da 3 tane doktor bezdim en son özele gittim özellikle doktor da bana evet bebeğin kalbi atmıyor deyince hani artık teslim düştü ondan sonra kürtaj oldum ben de sana demek istediğim şey o hani tek bir doktora söylemesi ile ben olsam çocuğumu aldırmazdım onu söylemek istiyorum neden aldırdın yani hani isteyerek bilerek aldırdım demedim dediğim gibi bu benim haddime de değil benimle alakadar eden bir durum yok artık günümüzde birçok anne kadın artık ne diyeyim bilerek çocuk da aldıran oluyor herkesin düşüncesi kendine göre ama benim demek istediğim şey tamamen burada farklı bir şey tekrardan diyorum geçmiş olsunHangi kadın aldırmak ister ki hele ki ilk kez anneliği tadacak ve hamile kalmış bir kadın Allah biliyor….
Gerçek değişmez canım raporda da ex yazıyor ben özele gittim hep dr bile bile neden bitirsin kafasına göre yapamaz bunun vebali var mahkemesi var zaten karar vermeden önce 10 gün bekledik hemen hemen ben kimseyi savunmuyorum ama gerçekleride bilmek lazımCanım benim ben sen aldırmak istedin diye bir şey söylemedim ve söylemem de bu beni alakadar etmez ben doktorun bebeği aldırmalisin demesine şaşırdım . Bak bir şey söyleyeyim mi ben daha önce 3 aylık gebelikte kalbi durduğu için bebeğimi aldırmak zorunda kaldım doktora gitmiştim ben güya cinsiyet öğrenmek için gittim ama doktor bana kalbini atmadığını söyledi zaten o an sanki hani benim başımdan kaynar sular döküldü aşağı ve ikinci çocuğum olacaktı doktor bana aldırmamız gerektiğini yani Allah korusun aldırmazsa beni zehirleyebileceğini belirtti ama inanamamışsın yapamazdım yani şöyle bir şey var yapamadım derken başka doktorlara da gittim sadece Bir doktorun demesiyle ben kalkıp da o çocuğu aldıramazdım çünkü daha önce de şahit olduk birçok kez Doktorlar sakat denen bebeğe doğduğu zaman sapasağlam çıkıyor doktor başka bir teşhis koyan bebek sapasağlamış olacak tek Bir doktorun demesiyle ben maalesef çocuğumu aldırmadım ve gittim başka doktorlara da 3 tane doktor bezdim en son özele gittim özellikle doktor da bana evet bebeğin kalbi atmıyor deyince hani artık teslim düştü ondan sonra kürtaj oldum ben de sana demek istediğim şey o hani tek bir doktora söylemesi ile ben olsam çocuğumu aldırmazdım onu söylemek istiyorum neden aldırdın yani hani isteyerek bilerek aldırdım demedim dediğim gibi bu benim haddime de değil benimle alakadar eden bir durum yok artık günümüzde birçok anne kadın artık ne diyeyim bilerek çocuk da aldıran oluyor herkesin düşüncesi kendine göre ama benim demek istediğim şey tamamen burada farklı bir şey tekrardan diyorum geçmiş olsun
Anlıyorum. Benim 2-3 doktor gezme sebebim şuydu benim yengem gebeydi bir defasında dediler ki senin çocuğun sakat doğacak işte hani bilgin olsun falan filan hatta raporlarda bile hani sakat doğabileceğine dair raporlar verilmişti eline kağıt ben o zaman çocuktum tabii ama yengemin çocuğu doğdu sapasağlam hiçbir şey yok çocuğun yani bazen nasıl diyeyim hani problemli dedikleri bebekler çok sağlam olabiliyor ben o yüzden hani hayatımda böyle bir deneyimim böyle bir yaşantımız olduğu için ben tek bir doktor olmak bile çocuğumu aldırmadım şu an başıma Allah korusun aynı şeylerse şu anda aldırma en az 2-3 doktor gezerim son gün değişmeyeceğini bilsem de yine de içimi rahat etmesi açısından gezerim hep dediğim gibi tabii ki tercih kişinin kendisinindirGerçek değişmez canım raporda da ex yazıyor ben özele gittim hep dr bile bile neden bitirsin kafasına göre yapamaz bunun vebali var mahkemesi var zaten karar vermeden önce 10 gün bekledik hemen hemen ben kimseyi savunmuyorum ama gerçekleride bilmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?