Kybele64 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2014 261 78 48 Ankara 9 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kybele64 #1 İyi akşamlar kızlar , 11 kasımda 8+5de kalbi durduğu için bebeğimi kaybettim ve düşük yaptım .bugün sonucumu aldım ama doktora gösteremedim salı gününe kaldı. Rica etsem tecrübeli arkadaşlar bir bakarmisiniz ?aynen yaziyorum: Klinik bulgu;8W gebelik.FKA (-) revize küretaj materyali. Makroskopi; Parçalı halde yaklaşık 40 cc hacminde membranöz yapılar içeren küretaj materyali. B4K Tani; Kavum uteri kuretajı -Desidua Maternalis -Dejeneratif Koryon Villusları
İyi akşamlar kızlar , 11 kasımda 8+5de kalbi durduğu için bebeğimi kaybettim ve düşük yaptım .bugün sonucumu aldım ama doktora gösteremedim salı gününe kaldı. Rica etsem tecrübeli arkadaşlar bir bakarmisiniz ?aynen yaziyorum: Klinik bulgu;8W gebelik.FKA (-) revize küretaj materyali. Makroskopi; Parçalı halde yaklaşık 40 cc hacminde membranöz yapılar içeren küretaj materyali. B4K Tani; Kavum uteri kuretajı -Desidua Maternalis -Dejeneratif Koryon Villusları
D Dodili Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Ocak 2012 1.390 2.171 333 11 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kybele64 #2 Canım patoloji sonucunda hiçbir veri elde edilemiyor. Sadece düşük materyaline bakıp kese var mıydı, bebek var mıydı gibi sonuçlar elde ediliyor.
Canım patoloji sonucunda hiçbir veri elde edilemiyor. Sadece düşük materyaline bakıp kese var mıydı, bebek var mıydı gibi sonuçlar elde ediliyor.
Kybele64 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2014 261 78 48 Ankara 11 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kybele64 #3 gammy .!.: Canım patoloji sonucunda hiçbir veri elde edilemiyor. Sadece düşük materyaline bakıp kese var mıydı, bebek var mıydı gibi sonuçlar elde ediliyor. Genişletmek için tıkla... Tmm canm çok saol cevap verdiğin için
gammy .!.: Canım patoloji sonucunda hiçbir veri elde edilemiyor. Sadece düşük materyaline bakıp kese var mıydı, bebek var mıydı gibi sonuçlar elde ediliyor. Genişletmek için tıkla... Tmm canm çok saol cevap verdiğin için