Patronum Beni Mi Yokladı?

KivircikBirUye

Catwoman
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
143
-307
48
Merhaba arkadaslar,
Bu olay cok icimde kaldi o yuzden size danismak istedim.
Ise daha yeni basladigim siralar da bile patronum hep benimle ugrasiyordu. Is gorusmesinde bile benle tokalasmak icin can atiyordu. Benimle hep goz temasi kurmaya calisiyordu. Bana turk kahvesi yaptirmalar beni eve birakmalar filan. Derken hep kucuk kucuk zarflar atiyordu. Gen gun yanima geldi beni konusturmaya calisti iste bana anlatmak istedigin bisey var mi vs. Anlatmazsan sen kaybedersin filan. Tabi ben bisey anlatmadim. Aksaminda beni eve birakirken kenara cekti arabayi konusalim filan dedi. Beni isararla konusturmaya calisti. Benimde ona karsi hislerim vardi tabiki inkar etmiyorum. Ama emin degildim ve soylemeyi de dusunmuyodum. Beni zorla konusturmaya calisti. Sonra iste aramizda yas farki var yeni bosandim durumlarim belli. Sevgilim de var. Istesem seni kandirirdim ama yapmiyorum filan. Sacimi cocuk severmis gibi oksamalar filan. Napmaya calisti anlamadim. Hayir madem zaten gonlun yok hic bu konulari zorla acmasaydin. Ortaya cikarmasaydin. Beni de kotu etkiledi. Belki zamanla unuturdum. Zaten emin degildim. Beni kotu bi ruh haline soktu. Bi yandan da cocuk gibisin iste durumlari filan bahane etti napmaya calisti anlamadim. Ertesi gun yine gelip nasilsin iyi misin filan uzatma yani artik. Kapat gitsin konuyu. Acayip darlandim. Napicagimi bilmiyorum. Okuyup istedginiz gibi yorumlayabilirsiniz. Akil verebilirsiniz. Teskkurler.
 
sen patronundan önce duygularını falan mı açıkladın.. ben tam anlayamadım mevzuyu.. yani bişey söylemediysen sana niye durduk yere "yok yaş farkı var küçüksün sen sevgilim var benim yeni boşandım" desin ki..
 
is yeri sahibi olan insanlar iş gorusmesi yaptiklari insanlarin beden diline cok dikkat ederler.
göz temasi tokalaşmadaki kendinden eminlik vs. sizin patronunuz bunlarimi cozmeye calisiyordu yoksa y.vsiyormuydu bunu gormeden anlayamayiz tabi.
ama bence siz hareketlerinizle adama karsi bir seyler hissettiginizi belli etmissiniz ki kıstirmaya başlamış o hakki kendine görmüş sığırcık.
patronunuz sizi eve birakmamalı neden o birakiyor otobus dolmus taksimi yok ?
gece yarisi falanmi cikiyorsunuz işten?
ne munasebet size tensel temas kurmasina izin veriyorsunuzda saciniza falan dokunabiliyor?
istesem seni kandirirdim lafida ayrica sorun nereden geliyor bu adama bu özgüven.
beni yanlis anlamayin siz suclusunuz demiyorum ama farkinda olmadan adama bu ozguveni siz veriyor olabilirmisiniz?
 
Bana da iş görüşmesi yaptığım adam, bir buçuk sene içinde evlilik planınız var mı demişti aklıma direk o geldi... Bence size askıntılık ediyor gibi geldi. Dikkat edin. Eve, kendinizin de gidebileceğini söyleyin.
 
Sizi eve bırakmasına izin vermeyin ki zaten bir daha böyle kaba ve küstah birinin arabasına da binmezsiniz herhalde? Ayrıca yok sevgilisi varmış yok yeni boşanmış yok istese sizi kandırırmış :ukala: İyi de banane sen boşandıysan deseydiniz ve ekleseydiniz sevgiliniz varken halâ başka bir kadını eve bırakayım bahanesi ile tavlamaya çalışmak, saçına dokunmak falan karaktersizliğin kaçıncı evresi acaba? Ulaşamayınca da seni istesem kandırırdım demek nasıl bir çirkinlik? diye sorsaydınız. İstese kandırırmış hadi canım ya hadi ordan :sinirli: sen kendini zirvede sanıyor olabilirsin ama senin zirven belli ki yerlerde deyip inseydiniz arabasından terbiyesiz herif :lülülü:
 
Back
X