Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benden bile 2 yaş küçüksün daha.. ben bile öyle birşeyi kendimi senin yerine koydum- düşünemezken ( 6 yaşındaki kardeşimi zor zaptediyorum ordan oraya koşturuyo cimcime) sen 8 yaşında çocuğuyla (illaki ilgileneceksin) - nasıl ilgileneceksin??
hayatında yaptığın en büyük başarı en harika mutluluk en güzel kariyer şüphesiz kendi elde ettiğindir... hani adam demiş ya seni ben yetiştireceğim ileride bir yere gitmeyeceksin diye. e bunu göze aldıktan sonra tabiki gitmeyeceksin! sonra diyecek eee o zamanlar eyw derken iyiydi?
yapma arkadaşım.. genceciksin.. güzelsindir de.. kaderim bu deme..
bu değil çünkü. yenisini yaz..
O kadar iyi anlıyorum ki seni o adamı sevmıyorsun ama bu işe çok ihtiyaıcn var eğer çıkarsan herkes üstüne gelicek elindeki fırsatı değerlendirmedin diye. ama o adamla biraz zor gibi. sen daha gençsin o olgun sana ayak uydurması çok zor. tam canının gezmek istediği vakitlerde onun yaşı gereği canı gezmek istemıcek yorgun olucak bence mümkn değil