Patronum yüzünden isten ayrilicam

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
İyi aksamlar kizlar,direk konuya giriyorum.
Beni şehir dişinda üniversite okuyan biriyim.Masraflarim çok aileme yük olmamak icin bir cafe de parti time garson olarak calisiyorum.

Cafe de çalışmaya baslayali tam 1 ay oldu.Cafenin 2 tane ortagi var birisi Abim gibidir hasta oldugumda hastaneye götürür kendi kardeşi gibi görür ilgilenir ki kendisi de nisanlidir bana karsi ters bi hareketini hic görmedim.
Ama diğeri yani suphelendigim işe basladigim ilk günden beri bana yakin davraniyor.
Yakinlik derken yani ismimi bi tuhaf şekilde cilveli sekilde söylemesi,bana çok güzelsin vs iltifatlar etmesi.Benim özel sorunlarimla ilgilenmesi erkek arkadasimla tartismistik moralim bozuktu neyin var dediğin de anlatmistim "Aa senin erkek arkadaşın mi var"diye sasirak tepki göstermesi.
Bir gün çok makyaj yapmistim bana sen zaten çok güzelsin gerek yok ben kadinda az makyaji severim demesi falan artik iyice canimi sikmaya başladı.

Baslarda dedim kuruntudur adam evli Kelebekler16 sacmaliyorsun.Ama ayni is yerimde calisan is arkadaşım da sana bakislari bi tuhaf bu adamin dedi zihnimi bulandirdi.
Benim paraya ihtiyacım var ama öyle bi adamla da ayni iş ortamında duramam.Karar verdim işten ayrilicam.
Üniversite okuyorum yarin öbür gün başka işlerde yapicam fazla iş deneyimim yok ondan soruyorum iş yerlerinde hep boyle hadsizler var midir?Gözüm korktu valla bu olanlardan sonra belli bi sure calişasim yok.

ya bende unıversıtede okurken bu tarz problemlerle karsılastım bırcok ısten 1 bucuk ıkı ay ıcınde cıkmak zorunda kaldım en guzelı kurumsal bır yerde part time calısmak marka ısmı veremeyebılırım belkı burdan ama hem ıyı para kazanmıstım hemde bu tarz bıseyle karsılasmadım oralarda..Belkı ıs olarak satıs temsılcılıgı danısmanlıgı vs ama cok rahat etmıstım calısırken ama yerel bır fırmada cok zorluk cekersın

Ben üniversitede okurken ailemden 5 kuruş destek göremedim,çalışmak zorundaydım yani.
Bu tarz şeylerle hep karşılaştım maalesef.Bir zaman sonra da kendimde aramaya başlamıştım suçu.
Adamlar okurken çalışınca mecbur nasıl olsa kanı bozuksa kabul eder mantığıyla yaklaşıyorlar Allah'ın belaları.
Sürüne sürüne bitirdim okulu parasızlıktan.
Çok şükür geçti bitti.
Allah herkese vicdan,namus versin.

Ben üniversitede okurken ailemden 5 kuruş destek göremedim,çalışmak zorundaydım yani.
Bu tarz şeylerle hep karşılaştım maalesef.Bir zaman sonra da kendimde aramaya başlamıştım suçu.
Adamlar okurken çalışınca mecbur nasıl olsa kanı bozuksa kabul eder mantığıyla yaklaşıyorlar Allah'ın belaları.
Sürüne sürüne bitirdim okulu parasızlıktan.
Çok şükür geçti bitti.
Allah herkese vicdan,namus versin.
Kesinlikle ayni mantik hep nasil olsa paraya ihtiyacı var.İşten de ayrilmaz ne yapsam ses etmez.Üniversiteli kizlari kolay lokma saniyor adiler birde

Beni şehir dişinda üniversite okuyan biriyim.Masraflarim çok aileme yük olmamak icin bir cafe de parti time garson olarak calisiyorum.

Cafe de çalışmaya baslayali tam 1 ay oldu.Cafenin 2 tane ortagi var birisi Abim gibidir hasta oldugumda hastaneye götürür kendi kardeşi gibi görür ilgilenir ki kendisi de nisanlidir bana karsi ters bi hareketini hic görmedim.
Ama diğeri yani suphelendigim işe basladigim ilk günden beri bana yakin davraniyor.
Yakinlik derken yani ismimi bi tuhaf şekilde cilveli sekilde söylemesi,bana çok güzelsin vs iltifatlar etmesi.Benim özel sorunlarimla ilgilenmesi erkek arkadasimla tartismistik moralim bozuktu neyin var dediğin de anlatmistim "Aa senin erkek arkadaşın mi var"diye sasirak tepki göstermesi.
Bir gün çok makyaj yapmistim bana sen zaten çok güzelsin gerek yok ben kadinda az makyaji severim demesi falan artik iyice canimi sikmaya başladı.

Baslarda dedim kuruntudur adam evli Kelebekler16 sacmaliyorsun.Ama ayni is yerimde calisan is arkadaşım da sana bakislari bi tuhaf bu adamin dedi zihnimi bulandirdi.
Benim paraya ihtiyacım var ama öyle bi adamla da ayni iş ortamında duramam.Karar verdim işten ayrilicam.
Üniversite okuyorum yarin öbür gün başka işlerde yapicam fazla iş deneyimim yok ondan soruyorum iş yerlerinde hep boyle hadsizler var midir?Gözüm korktu valla bu olanlardan sonra belli bi sure calişasim yok.
her iş yerinde olmada da vardır böyle tipler. ayrıl. başka yerde iş bulursun. ve evet az makyaj yap.

Adam seni rahatsiz ediyorsa cik.supheyse mesafeli davran ggulme espirilerine.gerekirse tersle

Maalesef her isyerinde var boyle serefsizler.

Genc kizlar vaziyeti hem gec cakiyor, hem utaniyor bir sey yapamiyor. Boyle tipler patron/sef olmalarina guveniyorrlar.

Bizim isyerinde biri bir stajyer kiza yavsiyordu , kiz da garibim geleli 1 ay olmus neye ugradigini anlayamamis. Adamin agzina s...tim toplanti odasini basina indirdim. Sen taciz pesinde misin yiyorsa bana gel tacizde bulun dedim renkten renge girdi yapmadim da etmedim de bir seyler geveledi kes dedim kaldi orda.

Senin yerinde olsam herife agzinin payini verirdim. Siz evli bir insansiniz, ben bir calisanim, lutfen bu sekilde konusmayin mesafenizi koruyun derdim. Zaten cikmayi goze almissin, kovarsa da lafini koyup gitmis olursun en azindan.

Acik giyinme cok makyaj yapmqa ,
Bilmem kim abi ,bana boyke iltifat etme ,ben senin abi gozuyle baktigini biliyorum ama dedikodu yapiyor insanlar de ,telefonuna ses kaydi yap ,
Nisanlisin bu dedikodular nisanlinin kulagina giderr ,bos yere uzulmesin ,asraniz acilmasin de ,abuk subuk ,seyler soylerse nisanlisina gonder kaydi oyle ayril isten ,
Bosa gitmesin .

Sizden ufacik bir karsilik gorse hemen atlar emin olun. Sirf faydalanmak icin.

Canım tavrını çok net olarak belirtmelisin.
Bu bazen bir bakış, bazen ise tek bir kelimedir.
Fazla ilerlemedigi sürece bu kadarla kalır ise ve sen önüne geçer isen sorun yok .
Ben bir ara çok bilinen kurumsal bir firmada part time ise baslayacaktim.
Okur iken.
Yaz tatili idi.
Onlarda sezonluk arıyormuş.
3 ay paramı biriktireyim dedim.
Personel alımı ile ilgilenen kişi bana hiç bir şekilde haddini asmadi .
Ama o bakışları, o mimikleri herşeyi belli etti.
Sonra da aradi bende bir bahane uydurdu .
Ne dersem kabul etti.
Günleri saatleri bile değiştirdi.
Ben reddettim.
O dönem yeni nisan olacaktım.
Sende taviz verme.
Iş veren ise de haddini bilsin.

Back
X