- Konu Sahibi yasemin010103
uygun değil bence.
ayrıca o nasıl şirket. big boss esro erol falan mı?
Aynisini ben dusundum, yuruyen yuruyene..
Nasil ergen muhabbeti pff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uygun değil bence.
ayrıca o nasıl şirket. big boss esro erol falan mı?
Sen yine de atma, bu kadar konuşmalardan sonra adama kırmızı halı sermek gibi birşey bence bu mesaj
Acaba benim yazdığımı konu sahibi yazdı sanmış olabilir mısınız? Benden sonra böyle bir şey yazınca dedim bir yanlış anlaşılma mı oldu acaba?
Merhaba kızlar,
Şuan çalıştığım şirketteki patronum bekar 33 yaşında daha önce evlenip boşanmış.
Bende 25 yaşındayım daha önce evlenmedim bekarım.
Şirkette bizi çok yakıştırırlar, iş arkadaşlarım arada espri yaparlar hatta patronla aranı yap diye
Kendisinin beni beğendiğini biliyorum belli ediyor çevremdekilerde söylüyor, hatta bi müdüre beğendiğini söylemiş patron çalışan ilişkisinden dolayı uzak durmaya çalıştığını söylemiş.
Müdür ona goodluck sana yüz verir yürürse sende yürürmüsün ona demiş.
Oda gülerek yürümem Heraldeee demiş.
Şimdi ben ona bir adım atmak istiyorum ama nasıl yapmalıyım bilmiyorum.
Numaram yok kendisinde bayrama iyi bayramlar diye whatsapptan yazsam mı
Arada odasına gidip imza alıyorum başbaşa kalacağımız ortam oluyor konuşmasından anlıyorum özel sorularda soruyor arada.
Fikirlerinizi bekliyorum :)
Canım bu adam seni istese zaten her türlü söyler. Kim istediği bi kadını boşta bırakır ki?
O adam bi işveren. Ve bi işverenle ilgili böyle muhabbet dönmesi çok kötü. Argo hatta yürürmüsün demiş yürümem demiş, o sana laf taşıyan kişi bile ciddiye almıyor emin ol. Bir daha böyle hatalar yapma.