• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Payetli Mini Etek

bacakları cirkin ya:26:boyuda kısa yakından nasıl gorunuyor acaba merak ediyorum bu kadını kocaman popoyla:27:

bu kadının giydiği kahve ve tonlarındaki herşeye bayılıyorum ya çokta yakışıyo tenine keşke öyle bi ten rengim olsaydı hıhhh:85:

ya şu an adını unuttum ama hani o öne de konulan yükseklikler oluyo hem çok topuklu oluyo hem de önde de kısım olduğu için giyen o topuğun yarısına falan maruz kalmış oluyo. Öyle bi şey giyseymiş ya ayağı fiziksel özrü olan insanlara benzemiş sağlıklı kadının :44: o nası bi bilek duruşu:44:

ya şu an adını unuttum ama hani o öne de konulan yükseklikler oluyo hem çok topuklu oluyo hem de önde de kısım olduğu için giyen o topuğun yarısına falan maruz kalmış oluyo. Öyle bi şey giyseymiş ya ayağı fiziksel özrü olan insanlara benzemiş sağlıklı kadının :44: o nası bi bilek duruşu:44:

:64::64::64::64:

cooookkkkkkk seksiiiiiiii:54::54:

bu kadında bence müthiişş durmuş yaa benzer bir elbiseyi altın kelebk ödül gecesinde dün gece hadise giydi onunda eteğinin önü o şekilde ve pulluydu ama çok basit şekilde taşıdı hadise faka jlo tam bit idol tek kelimeyle müthişş :61:

Back
X