paylaşmak istedim

temmuzsendromu

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.250
14
683
kızlar bugün tuhaf bir şey oldu...evimin yakınında bir bilgisayarcı var,orada çalışan bir çocuk var,gerçekten çok yakışıklı...ara ara markete giderken görürüm,market ile iş yeri bitişik onun.bugün ekmek almak için markete giriyordum ki dükkanın önündeydi yine...kırmızılı mavili bir gömlek giymiş,kot pantolonlu,kusursuz bir fiziği var uzpuzun boyu...siyah top sakalı var muhteşem esmer yüzde...içim eridi...şeytan dedi ki bir bahane bul git dükkana tanış...sonra aman kesin hayatında biri vardır,bırakmazlar böyle yakışıklıyı dedim ve elimde ekmeğim eve geldim...bunları niye mi anlatıyorum...dertleşmek istedim,paylaşmak istedim sadece...

Ben olsaydım; gider bir şeyler sorar ve hafifçe gülümserdim
O da o elektiriği alırsa ne ala.
Almazsa güle güle..

taş gibi kızlar, lokum gibi çocuklar bu mantık yüzünden yalnız kalmıyo mu zaten git bişey sor, gülümse ne kaybedersin

Canım bence de bi bahane bul, git tanış, ne kaybedersin ki, olursa olur, olmazsa o kendi kaybeder, sen bi şey kaybetmezsin, benimde aynen böyle aklımda biri var bu aralar, bende bi bahane bulup gidip tanışmayı düşünüyorum.

çok sıcak bir paylaşım olmuş

istedim ki o da dönüp size gülümsesin...
iyi haberler verin, pozitif düşünün...

sizde birilerine göre çok güzel, kesin sevgilisi vardır olarak görülüyorsunuzdur unutmayın...
birisi adım atmalı ki gerçekler ortaya çıksın

kızlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum.bir gelişme olursa paylaşacağım.şimdilik okulun evraklarına takmış vaziyetteyim malum dönem sonu...

kızlar acilen para bozdurmam gerekti dükkanına can havliyle daldım o da gayet sıcak ilgili davrandı,güldü banao sırada yoksa...dedim yoksa... o da mı...ha bu arada bizim müdüre kartvizitini vermiş iş yerinin,dolayısıyla adı ve telefonunun da ele geçirmiş bulunmaktayım....ama nasıl adım atacağım bilemiyorum

bence bı bahane bul konus :) yarın ölcekmıyız bılınmez.. anı yaşamak lazm bende durakda gordugum bı cocukla konusmaya basladm ama 2 gundur gormuyorum (( gordugum anda oyuncu olup tel nosunu verme planını uygulucam .. aklımda cok pis oyun hazırladım ona .. ınsallah yarın gorurum :)

Son düzenleme:

malum siteden baktım...ilişkisi yok yazıyor...eklesem mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…