- 29 Temmuz 2008
- 1.250
- 14
- 683
- Konu Sahibi temmuzsendromu
-
kızlar bugün tuhaf bir şey oldu...evimin yakınında bir bilgisayarcı var,orada çalışan bir çocuk var,gerçekten çok yakışıklı...ara ara markete giderken görürüm,market ile iş yeri bitişik onun.bugün ekmek almak için markete giriyordum ki dükkanın önündeydi yine...kırmızılı mavili bir gömlek giymiş,kot pantolonlu,kusursuz bir fiziği var uzpuzun boyu...siyah top sakalı var muhteşem esmer yüzde...içim eridi...şeytan dedi ki bir bahane bul git dükkana tanış...sonra aman kesin hayatında biri vardır,bırakmazlar böyle yakışıklıyı dedim ve elimde ekmeğim eve geldim...bunları niye mi anlatıyorum...dertleşmek istedim,paylaşmak istedim sadece...
kızlar bugün tuhaf bir şey oldu...evimin yakınında bir bilgisayarcı var,orada çalışan bir çocuk var,gerçekten çok yakışıklı...ara ara markete giderken görürüm,market ile iş yeri bitişik onun.bugün ekmek almak için markete giriyordum ki dükkanın önündeydi yine...kırmızılı mavili bir gömlek giymiş,kot pantolonlu,kusursuz bir fiziği var uzpuzun boyu...siyah top sakalı var muhteşem esmer yüzde...içim eridi...şeytan dedi ki bir bahane bul git dükkana tanış...sonra aman kesin hayatında biri vardır,bırakmazlar böyle yakışıklıyı dedim ve elimde ekmeğim eve geldim...bunları niye mi anlatıyorum...dertleşmek istedim,paylaşmak istedim sadece...
çocuk telefoncuda çalışıyo, siz lisans mezunu, hmm bilemedim ki aşkın gözü kör mü
bence bı bahane bul konus :) yarın ölcekmıyız bılınmez.. anı yaşamak lazmbende durakda gordugum bı cocukla konusmaya basladm ama 2 gundur gormuyorum (( gordugum anda oyuncu olup tel nosunu verme planını uygulucam .. aklımda cok pis oyun hazırladım ona .. ınsallah yarın gorurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?