Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabah diye düşündümBugün mü yapacaksınız yarın mı?
Yani varsa çıkar ama geç döllenme de olabilir çıkmazsa ümitsizliğe kapılmayınYarın sabah diye düşündüm
Çatliycam meraktanBence yapın ben bir hafta kala öğrenmiştim
13 yaşımda oğlum var 12 yıldır korunuyordum.ilkde bu kadar heyecanlı değildim. Rabbim size de tez zamanda sağlıkla nasib etsinRica ederim ilk dimi öyle oluyor umarım varsa da sağlıklı olur ben 5 tane kaybettim ama hala bekliyorum bende 30 mayısı bekliyorum
Rica ederim ilk dimi öyle oluyor umarım varsa da sağlıklı olur ben 5 tane kaybettim ama hala bekliyorum bende 30 mayısı bekliyorum
Benim de aynı tarihler. Pazar günü adet günüm. Yarın yaptıktan sonra haber verir misiniz? İnşallah gebelik vardır. Ben perşembe ya da cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Ama sizden iyi haber gelirse ben de ümitlenirimMerhaba . Yumurtlama günüm 9 Mayısdı.değerlendirdik o haftayı o gündür beri sürekli belirtim var gibi geliyor göğüs ağrısı gaz sancısı bugün sivilcelenme ,alt karın ağrısı..yarın erken gebelik testi yapsam mı sizce hanımlar.
yaa haber veririm tabi yumurtlama hanji gündü sizin var ki belirtinBenim de aynı tarihler. Pazar günü adet günüm. Yarın yaptıktan sonra haber verir misiniz? İnşallah gebelik vardır. Ben perşembe ya da cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Ama sizden iyi haber gelirse ben de ümitlenirim![]()
Testle kontrol etmedim ama benim de muhtemelen ayın 9uydu. Sat da 27 nisan.yaa haber veririm tabi yumurtlama hanji gündü sizin var ki belirtin
Bende de aynı aslinda kol altına vuran meme ağrısı akintida farklılık geçen hafta ortası kasık ağrısı ve acayip mide şişliği gaz vardı ama iki gündür hafifledi sat 26 yumurtlama 9 duTestle kontrol etmedim ama benim de muhtemelen ayın 9uydu. Sat da 27 nisan.
Daha önce 4 hamilelik geçirdim. İki düşük, bir kimyasal, bir de şükürler olsun sağlıklı bir doğumum var. Herkesin bildiği mide bulantısı, baş dönmesi vs. belirtilerim 4-5. Haftadan sonra başladığı için şimdilik pek bir şey yok. Psikolojik olarak kendimi kaptırmamaya çalışıyorum.
Her anlama gelecek hafif kasık ağrılarım, erkenden başlayan meme hassasyetim ve akıntıda değişiklik var ama dediğim gibi her anlama gelebilir o yüzden beklemedeyim.
Sende nedir durumlar?
Merhaba . Yumurtlama günüm 9 Mayısdı.değerlendirdik o haftayı o gündür beri sürekli belirtim var gibi geliyor göğüs ağrısı gaz sancısı bugün sivilcelenme ,alt karın ağrısı..yarın erken gebelik testi yapsam mı sizce hanımlar.
Gaz bende de var bir süredir, onun da belirti olarak sayılabileceğini bilmiyordum.Bende de aynı aslinda kol altına vuran meme ağrısı akintida farklılık geçen hafta ortası kasık ağrısı ve acayip mide şişliği gaz vardı ama iki gündür hafifledi sat 26 yumurtlama 9 du
Amin inşallah .bir iki gün karnım çok şişti hatta eşim de fark etti bayramın ilk iki günü sonraki iki günde geirme hissi coktu bugün geçti iki gündür meme ağrım çok kötü kol altına doğru uzanıyor özellikle sagda
İnşallah güzel haberlerdir bunlar. Yarın yapacağın erken gebelik testi mi?Kabızlıkmis gibi bı gaz sancısı evet kabızlık gaz gebelik belirtisiymis . İnşallah psikolojik değildir yumurtlamadan beri hergun bı yerimde bişey oluyo![]()
Markası nedir? Forumda early predictorun bazen yanıltabildiğini söylüyorlar. Umarım beta hcgn yeterince yükseltir, kuşkuya yer bırakmazBugün testi aldım yarın %76 doğruluk carsamba için %96 veriyor bakalım hayirlisi artik