• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pazar günü evlilik yıldönümümüz nasıl bi hediye almalıyım

salihakaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
294
1
96
Ankara
pazar günü 1.evlilik yıldönümümüz ve nasıl bi hazırlık yapabilirim... tecrübe sahipleri iş size kaldı:D hazırlayacagim masa için fikirlerinizi bekliyorum.. Yemek çeşidi falan

Son düzenleme:
Biz ilk 2 yıl evlilik yıldönümümüzü unuttuk ikimiz de. Bu sene 3. yılımızdı o bana çiçek almıştı, ben de ona tembellik yapıp hazır pasta aldım. En sevdiği yemekleri, tatlıyı yapıp güzel bir masa hazırlayabilirsin. Yemekten sonra da dışarı çıkabilir ya da güzel bir film izleyebilirsiniz. Hediyeden çok böyle şeyler daha mutlu ediyor sanırım erkekleri. Güzel bir elbise, hafif bir makyaj bile işe yarıyor.

Biz ilk 2 yıl evlilik yıldönümümüzü unuttuk ikimiz de. Bu sene 3. yılımızdı o bana çiçek almıştı, ben de ona tembellik yapıp hazır pasta aldım. En sevdiği yemekleri, tatlıyı yapıp güzel bir masa hazırlayabilirsin. Yemekten sonra da dışarı çıkabilir ya da güzel bir film izleyebilirsiniz. Hediyeden çok böyle şeyler daha mutlu ediyor sanırım erkekleri. Güzel bir elbise, hafif bir makyaj bile işe yarıyor.
güzel bi kravat aldım.. Pastayi evde kendim yapim.. yemek yapmak iyi fikir tsk:)

Şık bir masa hazırla şekerim, yemeklerin pek bir önemi yok ne seviyorsa onu yap:16:
Kırmızı ağırlıklı olursa süper olur masan. Bir kase dolusu çikolata, mumlar, belki bikaç
dal çiçek ya da kırmızı yapraklar... Süslen püslen, müzikleri de ayarla en slowundan:34:

Kravat gayet güzel bir hediye ama yetmez dersen kol düğmeleri de alabilirsin ek olarak.
Eşin kol düğmesi kullanmıyorsa şık bir gömlek de olabilir:21:

.webp
$valentine-table-setting.webp
$fgbfgbfgb.webp
$starred-photos9.webp

Şık bir masa hazırla şekerim, yemeklerin pek bir önemi yok ne seviyorsa onu yap:16:Kırmızı ağırlıklı olursa süper olur masan. Bir kase dolusu çikolata, mumlar, belki bikaç dal çiçek ya da kırmızı yapraklar... Süslen püslen, müzikleri de ayarla en slowundan:34:Kravat gayet güzel bir hediye ama yetmez dersen kol düğmeleri de alabilirsin ek olarak.Eşin kol düğmesi kullanmıyorsa şık bir gömlek de olabilir:21:Eki Görüntüle 295710 Eki Görüntüle 295711 Eki Görüntüle 295713 Eki Görüntüle 295714
tsk 1 kase çikolata ii fikir

Sen daha iyi bilirsin tatlım neleri seviyosa onları yap
Mesela en basitinden bir menü:sevdiği bir çorba, şık bir salata, çılgın patates, (sitede var çok kolay) köfte ya da sevdiği bir et yemeği, sarma ya da dolma da olabilir. Araya zeytinyağlılar ve mezeler de serpiştirebilirsin...
Bitişte de güzel bir tatlı ya da pasta ve meyve salatası olabilir:56:

Son düzenleme:
Back
X