abartılacak birşey yok bence.
Sizin sağlığınız herşeyden önemli onlar havadan nem kapıyorsa bu sizin probleminiz değil. Siz en doğru olanı yapıp hasta olduğunuzu gelmeden bildirmişsiniz ama onlar bile bile lades demiş. İlgi görseler tepenize çıkacaklar ilgi görmediler alındılar. siz ne yaparsanız yapın onlar anlamak istediklerini anlar canınızı sıkmayın ilaçlarınızı ihmal etmeyin
Size ''küçük pisi'' diyen kim???
niye acıdılar sana anlamadım ???
herkes hasta olabilir sizde zaten gelmeyin hastayız demişsiniz hem bunun üstüne gelip hemde alınmaları garip doğrusu ..
zaten şunu hiç anlamam kayınvalidem geldi iş yapılmaz .. ne alakası varsa,, herkesin belli bir işi gücü var sanki uzak şehirden mi geliyorlar ..
eşiniz yanınızda olursa kolayca atlatırsınız ama eşinizde size tavır alırsa bu komik sebeblerden işiniz zor.
çamaşır dedin de ben de öylece makinada bıraktım ta dün yıkandı daha akşam gidince asılacak kim asarsa bakalım
bence hiiiiç takma küserse küssün herkes eşin yanındaysa vız gelir tırıs gider... hatta hiçbişey olmamış gibi davran, sana surat asarlarsa sen de as, gülerlerse sen de gül geç...
Hata olan senin madem alerjin var, neden camasir asiyorsun??? Birak kalsin legende esin asar gene…hemen asilmak zorunda mi??? ben bekletiyorum 1 gun cogu zaman kirik kalmiyorlar.
çamaşır dedin de ben de öylece makinada bıraktım ta dün yıkandı daha akşam gidince asılacak kim asarsa bakalım
bence hiiiiç takma küserse küssün herkes eşin yanındaysa vız gelir tırıs gider... hatta hiçbişey olmamış gibi davran, sana surat asarlarsa sen de as, gülerlerse sen de gül geç...
Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.
Kendileri küsmüşler kandileri barışsınlar.
Bak acillik olmuşsunuz, size stress yasak.
Bunu bilmiyorlar mı.
Bunu onlara unutturmayın.
Size ''küçük pisi'' diyen kim???
haha o sizin nickmiş:)ben tamamen yanlış anladım:)))ÇOK GÜLDÜM ŞİMDİ:)
şükür ki benim kayınvalidem alınmaz öyle şeylere hatta hafta sonu temizlikci alacan cumartesi yarımgün çalışıyorum kadının yanında durmak için cumadan gelecem canım obenim...
hasta olmuşsunuz zaten astımlı birisi sürekli grıplı havasında gezer..
hassastır..
sizde eşinizle durumunuzu belirtmişsiniz gelip bir corba yapmak yerine kulp takıp gitmişler...
ayrıca görümcemde olsa emri vaki yapıp benden bişiy isteyemez rica eder ben veririm (bende ondan rica ederim)imkanım varsa ukala şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?