Pazar günü yaşadığım sorun.....

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
merhaba arkadaşlar.... dün canım sıkıldı. eşim ve ben grip olduk. görümcem bu hafta sonu sınava girecek. eşim hasta olduğunu annesine birşekilde söylemek zorunda kaldı. dedi ki gelmeyin sizede geçmesin. kardeşiminde hafta sonu sınavı var. hasta olursa zor olur dedi. görümcem çabucak kapar hastalığı, bildiği için öle söyledi...

neyse dün anneli kızlı haber vermeden çat kapı geldiler. biz hastayız ama gene işimi kendim görebiliyorum. görümceme öpmeyelim sana geçmesin dedim. olsun olsun dedi ama ben kaçtım. sonra bana açık ayakkabı ver dedi (verirmisin bile demedi). onun giyeceği ayakkabım yoktu, kendide beyenmedi sonra bizden çıktı gitti. k.valide içeride kaldı. neyse çamaşır makidemde çamaşırlarım ıslaktı (normalde eşim asar, benim deterjana karşı alerjim var). bir makine daha çalıştıracağım diye asmak istedim. içeri gittim. gitmeden öncede k.valide işin varsa yap demişti... eşim kızar diye birşey demeden içeri gittim. asmaya başlarken eşim geldi ve kızdı. galiba k.valide alıdı ve küsüp gitti... ben rahatsızlandım. ama ilaçla atlattım. bir süre sonra görümcem eşime arayıp bağırdı çağırdı. annemi ağlatmışsınız fazla gelmiş vs. diye... eşim annesine yatıştırmaya gidecekken,tekrar rahatsızlandım. acile götürdü...

ben birşey demedim. yüzümü asmadım... bana bu şekilde davranacakları aklımdan geçmezdi. acil deyken aramış kucukpisiyi acile getirdim diye... kendimi aciz hissettim... acıdılar bana... en kötü his... şimdi nasıl davranacağım...

siz yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. eşim gelecek birazdan çıkabilirim...

abartılacak birşey yok bence.
Sizin sağlığınız herşeyden önemli onlar havadan nem kapıyorsa bu sizin probleminiz değil. Siz en doğru olanı yapıp hasta olduğunuzu gelmeden bildirmişsiniz ama onlar bile bile lades demiş. İlgi görseler tepenize çıkacaklar ilgi görmediler alındılar. siz ne yaparsanız yapın onlar anlamak istediklerini anlar canınızı sıkmayın ilaçlarınızı ihmal etmeyin

Size ''küçük pisi'' diyen kim???

haha o sizin nickmiş:)ben tamamen yanlış anladım:)))ÇOK GÜLDÜM ŞİMDİ:)

Son düzenleme:
abartılacak birşey yok bence.
Sizin sağlığınız herşeyden önemli onlar havadan nem kapıyorsa bu sizin probleminiz değil. Siz en doğru olanı yapıp hasta olduğunuzu gelmeden bildirmişsiniz ama onlar bile bile lades demiş. İlgi görseler tepenize çıkacaklar ilgi görmediler alındılar. siz ne yaparsanız yapın onlar anlamak istediklerini anlar canınızı sıkmayın ilaçlarınızı ihmal etmeyin

teşekkür ederim içime bir nebze su serpildi... eşim benim yanımda, yada politik davranıyor bilmiyorum. ama onunda annesine söz söyleyememe hastalığı var. söz derken bağırsın çağırsın anlamında değil güzelce söylese de olacak...

Size ''küçük pisi'' diyen kim???

kullanıcı adım öle diye onu yazdım.

niye acıdılar sana anlamadım ???
herkes hasta olabilir sizde zaten gelmeyin hastayız demişsiniz hem bunun üstüne gelip hemde alınmaları garip doğrusu ..
zaten şunu hiç anlamam kayınvalidem geldi iş yapılmaz .. ne alakası varsa,, herkesin belli bir işi gücü var sanki uzak şehirden mi geliyorlar ..
eşiniz yanınızda olursa kolayca atlatırsınız ama eşinizde size tavır alırsa bu komik sebeblerden işiniz zor.

niye acıdılar sana anlamadım ???
herkes hasta olabilir sizde zaten gelmeyin hastayız demişsiniz hem bunun üstüne gelip hemde alınmaları garip doğrusu ..
zaten şunu hiç anlamam kayınvalidem geldi iş yapılmaz .. ne alakası varsa,, herkesin belli bir işi gücü var sanki uzak şehirden mi geliyorlar ..
eşiniz yanınızda olursa kolayca atlatırsınız ama eşinizde size tavır alırsa bu komik sebeblerden işiniz zor.

stres astımımı tetikledi. o nedenle acillik oldum. daha kendimi ifade edemeden, hastanede buluyorum. astımın en sevmediğim tarafı bu.... onlarda biliyorlar stresin beni etkilediğini...

aynı şehirdeyiz. evlerimiz yakın. zaten bi hafta sonum var iş güç bitirecek. çat kapı geliyorlar. gelmesin demiyorum ama en azından arayıp müsait misin diyebilirler... hadi demediler ama iş yaparkende küsmesinler ozaman...

şükür ki eşim yanımda.... hastanede de hep başımdaydı...

Hata olan senin madem alerjin var, neden camasir asiyorsun??? Birak kalsin legende esin asar gene…hemen asilmak zorunda mi??? ben bekletiyorum 1 gun cogu zaman kirik kalmiyorlar.

çamaşır dedin de ben de öylece makinada bıraktım ta dün yıkandı daha akşam gidince asılacak kim asarsa bakalım :9:
bence hiiiiç takma küserse küssün herkes eşin yanındaysa vız gelir tırıs gider... hatta hiçbişey olmamış gibi davran, sana surat asarlarsa sen de as, gülerlerse sen de gül geç...

çamaşır dedin de ben de öylece makinada bıraktım ta dün yıkandı daha akşam gidince asılacak kim asarsa bakalım :9:
bence hiiiiç takma küserse küssün herkes eşin yanındaysa vız gelir tırıs gider... hatta hiçbişey olmamış gibi davran, sana surat asarlarsa sen de as, gülerlerse sen de gül geç...

şükür ki benim kayınvalidem alınmaz öyle şeylere hatta hafta sonu temizlikci alacan cumartesi yarımgün çalışıyorum kadının yanında durmak için cumadan gelecem canım obenim...
hasta olmuşsunuz zaten astımlı birisi sürekli grıplı havasında gezer..
hassastır..
sizde eşinizle durumunuzu belirtmişsiniz gelip bir corba yapmak yerine kulp takıp gitmişler...
ayrıca görümcemde olsa emri vaki yapıp benden bişiy isteyemez rica eder ben veririm (bende ondan rica ederim)imkanım varsa ukala şey...

Hata olan senin madem alerjin var, neden camasir asiyorsun??? Birak kalsin legende esin asar gene…hemen asilmak zorunda mi??? ben bekletiyorum 1 gun cogu zaman kirik kalmiyorlar.

evet asmakta hatalydım.. ama bu gün işe gidecektim. bir makine daha çalıştıracaktım. kıyafetlerim vardı yıkanacak, eşim annesinin yanında asamaz diye yapıvereyim dedim... biraz kuruyncada ütü yapacaktım. işte... hepsi kaldı.. işe de gidemedim.

görümcem eşime küsmüş, konuşmuyormuş. yaptığımız dediğimiz birşeyde olmadı onlara...

eşim yarın gönül almaya gidecekmiş. eşime k.valide gelme demişte artık bilmiyorum.. birşey deseydim, şunu dedimde küstüler derdim. demedim de ya... tekrar karşı karşya geleceğimiz zaman çok tepki vermiyeceğim.

Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.
Kendileri küsmüşler kandileri barışsınlar.
Bak acillik olmuşsunuz, size stress yasak.
Bunu bilmiyorlar mı.
Bunu onlara unutturmayın.

Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.
Kendileri küsmüşler kandileri barışsınlar.
Bak acillik olmuşsunuz, size stress yasak.
Bunu bilmiyorlar mı.
Bunu onlara unutturmayın.

evet biliyorlar... ama fark etmiyor. ben içten davranmıyormuşum. 3 yıl oldu evleneli, her hafta ziyarete gittik, doğum günü anneler günü hiç birini atlamadık. hediyelerini ben seçtim. hep güler yüzlü olmaya çalıştım. iğneleyici sözlerini duymamazlıktan geldim. ama içten değilmişim.

ayrıca k.valide görümcemi şikayet için bize gelip ağlardı. dertleşmek için.... biz görümceme telefon açıp neden böle davranıyorsn diye bağırmadık... ama o... ben yaşça görümcemden küçüğüm. dinlemeden eşime bağırmasını ve küsmesini anlamıyorum....

eşim annesi ve kardeşi ile konuşmaya gitti. politik kocam herkeze sen haklısın demeye devam edecek.... luzumsuz yere huzursuzluk oldu.. onları bir daha görünce nasıl davranacağım bilmiyorum...

Ayyyy görümceye bak senn saygısız terbiyesizzz
K.valide desen havadan kapmış nemii bide trip yapmışş...
asıl o görümce abisini arayıp bunları söylediğinde abisi iki cift laf etseydi ozman
görürdü dunyanın kaç bucak olduğunu saygısız şımarık seyy
Uyuz oluyorum böyle ınsanlara hiç halden anlamazlar bide
kendi kendilerine gelin guvey olurlarr..
bırak ne halleri varsa görsünlerrr abisine küsmüşmüşş
k.çç.mn kenarına bak sennn .....

boşver canm sen takma kafana bak aciillik oldum diosun hala ayaklarına bekliyolar kocanı bu kadarlar demekki
herkese hakettiği değeri vereceksin sonra böyle oluyo işte:47::47::47:

şükür ki benim kayınvalidem alınmaz öyle şeylere hatta hafta sonu temizlikci alacan cumartesi yarımgün çalışıyorum kadının yanında durmak için cumadan gelecem canım obenim...
hasta olmuşsunuz zaten astımlı birisi sürekli grıplı havasında gezer..
hassastır..
sizde eşinizle durumunuzu belirtmişsiniz gelip bir corba yapmak yerine kulp takıp gitmişler...
ayrıca görümcemde olsa emri vaki yapıp benden bişiy isteyemez rica eder ben veririm (bende ondan rica ederim)imkanım varsa ukala şey...

oh ne iyi bende ayda yılda bir alırım kadın oda suç olur . tabi oğullarının paracıkları gidiyor ondandır.

Akıllarından Zorlarımı var bunların anali kızıl tövbe tövbe isin varsa yapmdiyecegine kv birazda kızım sen hastasin ben sana yardım edeyim demesini bilsin ne çocuksu hareketlerde bulunuyorlar esinizinde kulağını cek ne olmuşda kimi yatıştırmaya Gereği duyuyor onun yerine annesine söylesin o kız kardeşine terbiye versin bu yaşımdayim telefonu açıpta abime ciyak ciyak bağırdığımi bilmem o nebicim kızkardeş öyle otursun gotunun üstüne bu ne terbiyesizlik abisinin hanımına. Seni beğenmeyen otursun evinde, sen ne kendini aciz hissedicen kendine gel güçlü ol bu kaynana görümce elti üçlü takım genelde böyledir aklı basına topla ezdirme kendini kocana dahi!!!

Son düzenleme:
Back
X