Pazarcıların kazıklama huyu..

kivircik2005

🚫
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
381
187
18
Bizim millet ne zaman kaziklama huyundan vazgeçecek anlamıyorum.. bugün pazara gittim. 2 tane plastik terlik aldım . Yurt için. 2 terliğe 600 dedi. Geri verdim almadım tabi ki. Bir de sana indirim yaparım 500 olsun diyor ! Her yerde 100 lira olan plastik şey oldu sana 600 lira . Annem bir makas alayım lazım olur dedi. Pazarcı abi diyor ki 500 lira . Çok kalitelidir ama diyor. Alt üstü bir makas yav🤣🤣🤣 Ay içime acayip dert oldu nedense. Ora gidiyorsun kazık bura geliyorsun kazik

Bizim millet ne zaman kaziklama huyundan vazgeçecek anlamıyorum.. bugün pazara gittim. 2 tane plastik terlik aldım . Yurt için. 2 terliğe 600 dedi. Geri verdim almadım tabi ki. Bir de sana indirim yaparım 500 olsun diyor ! Her yerde 100 lira olan plastik şey oldu sana 600 lira .
Normalde pazarlarda 150-200 lira daha küçük şehirlerde daha ucuzdur ikisi en fazla 400 eder.Maalesef hepsi değil ama çoğu öyle pazarcısı esnafı hep bir kazıklama, günü çok karlı kapatma derdinde.....

Normalde pazarlarda 150-200 lira daha küçük şehirlerde daha ucuzdur ikisi en fazla 400 eder.Maalesef hepsi değil ama çoğu öyle pazarcısı esnafı hep bir kazıklama, günü çok karlı kapatma derdinde.....
Aynen öyle. Bir çorabı 50 liraya satan gördüm. Daha neler göreceğiz bilmiyorum. Sonra esnaf bitti diyorlar....

Back
X