Esenler'de pazarda başından vurulan 9 yaşındaki Semanur Culum, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
Teyzesi Emine Özcan ile 26 Eylül'de gittiği Turgut Reis Mahallesi'ndeki semt pazarında nereden geldiği belirlenemeyen kurşunla başından ağır yaralanan Semanur Culum, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Servisi'ndeki yaşam savaşını kaybetti.
Semanur Culum'un cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Bu yavrucağın iyileşmesi için dua ediyordum ama
Kuzum toprağa verilmiş, ailesi doktor desteğiyle ayakta duruyordu Allah sabır versin, kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Böyle bir haberi paylaşmak istemiyordum fakat artık magandalara, onların taşıdığı silahlara isyan ediyorum, bu kaçıncı ölüm kendilerine hakim olmayı beceremiyorlar lakin bellerinde silah taşıyorlar, sevinirsiniz ateş edersiniz, üzülürsünüz ateş edersiniz, silahı erkeklik sanan, o can alan demirle korkaklıklarını saklayan magandalar bitin artık
Dilerim Allah'tan bu küçücük çocuğun canına kıyanlar bir an önce bulunur ve ömür boyu hapse mahkum olurlar
Devlet silaha karşı olmalı asıl.
Silahlarla ilgili yasalar yetersiz demek ki zira düğün dernek, maç, o bu derken maşaallah herkesin belinde silah
Silahları toplatın
Hamile oldugum icin bu tarz haberler beni cok etkiliyor ...Dun yinede haberleri izlerken,anneyi gordum ... ayakta zor duruyordu kadincagiz ... evladi ellerinden kayip gitti .Artik disari cikarken zirhla falanmi cikmamiz lazim ... Hayatimiz bu kadar ucuz mu ? Devlet su magandalara daha agir cezalar versin ..
içim çıktı ağlamaktan, duyduğumdan beri dua ediyordum ne zaman aklıma gelse. yavrum kıyamam minicikti daha. Ailesi nasıl zor duruyordu mahvolmuşlar, rabbim yardımcısı olsun hepsinin, dayanma gücü versin. çok çok zor denecek hiçbir şey yok. ama onu vuran pislik ne bulunur, ne de cezalandırılır.. en kötü ihtimalle de bir iki yıl yatar.. insan hayatından ucuz ne var..
Ay ben de bu yavrucugi düşünüyordum. Allahim yikildim resmen. Rabbim ailesine sabir versin. Cok zor çok çok. Biz ne desek boş. Bu, elinde silahi erkeklik sanan naylon erkekleri yüzünden kimbilir daha ne canlar gidecek.
Allah yanlarina koymasin. Bir cocugu annesinden ayirandan Allah razı olmasin olmasin....
akşam hhaberlerde annesinin feryadını izledim ağladım....çok zor onların yerine kendimi koyduğumda kafayı yiyecek gibi oluyorum allah sabır versin.....
bayram herkese ağız dolusu gülücük getirmiyo.....evladını toprağa verip soğukta yalnız bırakıp eve gelme düşüncesi bile yetiyor .... vuranlarda evlerinde aileleriyle bayram etsin ben böyle işin.....