pazarlamacı

BULUTT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
1.550
20
118
Ankara
arkadaşlar bugün nanomatik dağıtıyoruz diye kapıya geldiler.ücretsiz dedi.içinde hediyeleri oluyor.içinden hediye çıkarsa 100 tl isteyeceğiz dediler.benimde kafam çok dalgındı.zaten hızlı hızlı konuşup adamın kafasını bulandırıyorlar. çocuk paketi açtı kıytırık bi saat çıktı 100 tl istedi.yoktu olsa belki vercektim .baktım saat kötü bişi zaten.o zaman çeyrek altınla değiştirelim arkadaşlar pazar günü getirsinler dedi.katakulli işler anlayacağınız.istemiyorum dedim.çocuk dedi ki paket açıldığı için parasını benden alcaklar.sinirlendim.herşeyi verdim.neyse diyip gitti.sonradan vicdan muhasebesi yaptım.çocuğun günahınamı girdim diye başım ağrıdı. bütün gün .siz ne düşünüyorsunuz.

Son düzenleme:
2 ay kadar önce annemede gelmişlerdi ..
onların 50 tl idi annemde komşu günü vardı bütün mahalle orda
kadınların biri bişey diyo öbürü başka bişi diyo çocuk afalladı
en sonunda almıyoruz diyince kızmaya başladı işte bedava dağıtıyoruz kimse almıyor filan diyor
bizde almıycaz kardeşim zorlamı diye gönderdik çocuğu ama bende ona kızdım
alırız almayız kapıya gelip hiç bir makbuz fiş kesmeden yüksek miktarda satış yapan birine nasıl güvenilir ki
almıyoruz dediğimizde kızmayada hiç hakları yok ....

Ne sacmaymis hediye cikarsa para vereceksin diye onu sallasan bile anlarsin ici dolumu bosmu ?

​Hem ücretsiz hem de hediye diyorlar sonra 100 tl istiyorlar bu cümleyi dedikleri an kapınızdan kovacaktınız hediye olan bir ürüne nasıl 100 tl istiyorlar bedava vermeleri gerekir inanmayın canım bu tür insanlara.

Back
X