pazartesi ameliyat oluyorum

death_glory

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
159
24
118
İstanbul
Yillar suren bir ic savaşin sonunda tum cesaretimi toplayip sonunda ameliyat oluyorum. Bu karari vermemde sizlerin payi da buyuk.
Yine de ya pisman olursam diye bir endise beni mahvediyor...
ameliyatim lokal anestezi ve sedasyonla olacak. ben de gun gun yasadiklarimi burda paylaşacagim. Benim gibi cesaretsizlere faydası olur belki :) ama bu surecte siz de beni yalnız birakmayin olur muuuuu:KK16:

Yillar suren bir ic savaşin sonunda tum cesaretimi toplayip sonunda ameliyat oluyorum. Bu karari vermemde sizlerin payi da buyuk.
ameliyatim lokal anestezi ve sedasyonla olacak. ben de gun gun yasadiklarimi burda paylaşacagim. Benim gibi cesaretsizlere faydası olur belki :) ama bu surecte siz de beni yalnız birakmayin olur muuuuu:KK16:
inşallah herşey dilediğin gibi olur canım :)

buyuk bi problemin yoksa olma sonradan pismankik yasayabilirsin bu tur seylerin geri donusu olmuyo 3 aydir kendimi hala topluyamadm burda bi cok ameliyat olucak insanlara bole yorum yapiorum belki cogunuz bana kiziosunz ama inan ne cektgmi ben biliyorum oyuzden engel olmaya calisiorum benide anlayan sonucta kimseyi tanimiorum burda ama sadece ben yasadiklarimi ve bu pskolojiyi bildgm icin boyle diorum okadar buyuk bi yipratici surecki butun hayatim etkilendi is hayatim ozel hayatim aile hayatim bunlar cok buyuk ve geri donusu olmayan seylermis suanda bi guzelligin var kendini seviosun begeniosun giyinp takinip geziosun ama eger allah korusun istemedgn biseyle karsilasrsan butun hayata da kusebiliyosun cok zor bi karar istekkerini iui anlatman lazm doktorun seni iyi anlamasi lazm offd cok zor isler ve gercekten şans isi lutfen benm icin 1 kez daha dusun benim yasadiklarimi yasama

Yorumlarınz icin tesekkur ederim bayanlar. Selen23 söylediklerinde cok haklisin beni de endiselendiren bu ama bu karari almam da uzun yıllarımi aldi gercekten.. yani bu riski goze aliyorum sanirim yoksa hayatim boyunca yine keskelerle yasiycam... ve problemim de kucuk sayilmaz dogrusu :)

Yorumlarınz icin tesekkur ederim bayanlar. Selen23 söylediklerinde cok haklisin beni de endiselendiren bu ama bu karari almam da uzun yıllarımi aldi gercekten.. yani bu riski goze aliyorum sanirim yoksa hayatim boyunca yine keskelerle yasiycam... ve problemim de kucuk sayilmaz dogrusu :)
anladm canm peki ozaman allah hakkinda hayrlisini versin insallah pisman olucagn hic bise olmaz ve bu surecte cok yipranmazsin

Sagol canim benm insallah kolay atlatirim ve pisman olmam. Peki senin ne kadar oldu bahsettigin zor sureci atlatmissindir umarim suan pismanmisin hala?
hayir canim atlatamadm 3 ay oldu kap kalin bise oldu suratimin ortasinda kalin yayik bisey oldu hergunum igrenc otesi gecio resmen dalga gecti benimle ya cok pismanim revizyon ameliyatimdi bu benim

Anladm canm cok gecmis olsun ama yorumlara bakiyorum da en az 6ayda seklin oturacagini soyluyo herkes belki seninki de zamanla oturacaktir... umarim oyle olur yani bukadar stres eziyet cektikten sonra sonuçtan memnun kalmamak cok aci gercekten.

vala canim ben burda ne revizyonlu burunlar gordum incecik fistik gbi olan benimkinde 6 ay gecse ne olur ne kadar incelicek 3. ayimdayim zaten 3 ay kalmis ne kadar degisicekki bu keske zamani geri alabilsem daha iyi olucak diye oldum bu ameliyati guya eski halimi mumla ariyorum ya

Bende size bişeyler soylemek için geç kaldım sanirim bugünden bahsediyodunuz.olduğunuza değse bile böyle sıkıntılı süreçleri yaşamaya kesinlikle değmez.öyleki işin kesik acısı şişi morarmaası herşeyi fiziki herşeyi geçiyor belki ama sizde bıraktığı tahribat psikolojik olarak kalıcı olabiliyor. Çok gerekli olmadıkça yani Allah korusun herhangi bir kaza sonrası burnunuzu kaybetmediyseniz böyle ameliyatları olmaya degmez.çok şükür bir burnunuz var yaşadığınız yıllar yılı mücadeleniz kendinize olan özgüveninizle olmuştur.ve bir burun kesinlikle özgüven sebebi değildir.benim okadar kötü bir burnum vardiki küçükken geçirdiğim kazadan dolayı burnum okadar yamulmuştuki yanağimla bir olmuştu yatıklığı.yan profilden ucu aşagiya L harfi çizıyordu insanlar görünce gerçekten tiksinir ve uzaklaşirdi benden ama ben o halimleyken bile özgüvenin benim içimde ruhumla ilgili bi olay olduğunu bilirdim.tavsiyem olacaksaniz bile kesinlikle uç boyutta değişimlere gitmeyin.fazla değiştirmeden burun formunuzu öyle müdahele ettirin böylece ifadenizde değişmemiş olur.geçmiş olsun

Back
X