Arkadaşlar 3 4 gündür içimden hiçbir iş yapmak gelmiyo hasta değilim ama çok halsizim enerjim yok pzrtesi misafirlerim var ve ben ev temizliğine başlamadım bugün zor bela bulaşık çamaşır ev toparlama yaptım başkada bişey yapmak içimden gelmiyo en. Son 10 gün önce çok güzel bi temizlik yapmıştım şimdi sadece evi süpürüp eşyaların tozunu alsam bi de wcleri yıkasam yeter mi bana ne oldu bilmiyorum bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım
büyük temizliği yeni yapmışsın zaten. yarın gündüz evini siler süpürür, banyo tuvaleti bir güzel yıkarsın. akşam da (menünde ne var bilmiyorum ama) yapmayı düşündüğün hamur işlerini, tatlıları yaparsın. pazartesi de yemekleri yapar, kendine ve evine son rütuşları çekersin. bak ben senin yerine bütün işi hallettim bile
Madem enerjınız yok evınızde öle çok kırlı degılse üstünden temızle derım zaten misafır gelmeden dıp köşe batıyor helleri çocuklu bir aıleyse yemeklerınızı güzel hazırlar evde öle üstünden aldırırsınız
bu yaz bende öyle bi dönem atlattım normalde çok titizken bişey yapamaz olmuştum kolumu kaldırcak takatim yoktu ömür boyu böyle mi olucam artık diye üzülmüştüm ama geçti 2 hafta fln sürdü
evini şöyle bi gözden geçir 10 gün önce büyük temizlik yapmışsın zaten gözüne batan yerler varsa temizle bide dediğin gibi hızlıdan süpürge vileda bi de tozları aldınmı tamamdır
hiç olmadı yarım gün yardımcı çağırırsın yarım günü 40-50 lira oluyor
Arkadaşlar 3 4 gündür içimden hiçbir iş yapmak gelmiyo hasta değilim ama çok halsizim enerjim yok pzrtesi misafirlerim var ve ben ev temizliğine başlamadım bugün zor bela bulaşık çamaşır ev toparlama yaptım başkada bişey yapmak içimden gelmiyo en. Son 10 gün önce çok güzel bi temizlik yapmıştım şimdi sadece evi süpürüp eşyaların tozunu alsam bi de wcleri yıkasam yeter mi bana ne oldu bilmiyorum bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım
bazen bende de olur,hiç bir şey yapmadan otururum.ama herşey psikolojik,kendime söylüyorum ki,otur otur nereye kadar,hadi kalk bakalım işinin başına...halim yok dedikce insanın gerçekten hali olmuyor...
mesele temzilikse dert etmem ben hiç...bir giriştimmi halleder çıkarım :)
ama benimde tedirginliğim misafir geleceğinde ne hazırlasam yarın misafir gelecek diyelim mesela, gece uyku bile tutmaz ne yapsam yedirsem diye :)
ani fikir üretip de el çabukluğuyla yapıp bitiren misafirlerini ağırlayıveren sakin insanlara çok imrenirim