• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pazartesı sonuc alıyoruz

16bursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
58
1
86
Bursa
:nazar:selamlar..ben 16 yıllık evlıyım.. 14 ocakta mıkroenjeksiyon yaptırdım..3 tane yumurta 1 tanesı cok ıyı 2 tanesı ıyı transfer edıldı..pazartesi gunu sonuc alınacak..cok heyecanlıyım..dualarınızı beklıyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

gun geldi arkadaslar....dualarınızı eksık etmeyın..ALLAHım hepınızden razı olsun

Son düzenleme:
selamlar..ben 16 yıllık evlıyım.. 14 ocakta mıkroenjeksiyon yaptırdım..3 tane yumurta 1 tanesı cok ıyı 2 tanesı ıyı transfer edıldı..pazartesi gunu sonuc alınacak..cok heyecanlıyım..dualarınızı beklıyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu günlerde sitemizde çok güzel hamiş haberleri alıyoruz inşallah senden de alacağız hayırlısı olsun sonucu bizlere bildirki morallerimiz yükselsin nede olsa teyze oluyoruz değilmi bizlerde aynı tedavileri görüyoruz güzel haberlerle dahada güvenimiz artıyor
çoğu gitmiş bak 2 gün sonra hayırlı haber alacaksın inşalah sende bizlere dua et dualarımız hepimize:Saruboceq::Saruboceq: :nazar:

16bursa ikimize aynı gün transfer yapılmış. allah yardımcımız olsun. :)

pazartesi günü sonuç alacak başka kimler var bakalım ????

16bursa ikimize aynı gün transfer yapılmış. allah yardımcımız olsun. :)

pazartesi günü sonuç alacak başka kimler var bakalım ????

pembe mavi senin test sonucunda şimdiden hayırlı olsun canım inşallah sende güzel haberler verirsin bizlere stres yok panik yok sakin ve rahat bir şekilde sonucu bekleyin canımcım hakkınızda hayırlısı:Saruboceq::Saruboceq::nazar:

:nazar:selamlar..ben 16 yıllık evlıyım.. 14 ocakta mıkroenjeksiyon yaptırdım..3 tane yumurta 1 tanesı cok ıyı 2 tanesı ıyı transfer edıldı..pazartesi gunu sonuc alınacak..cok heyecanlıyım..dualarınızı beklıyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

arkadaslar dualarınızı eksık etmeyın:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim de transferim 13 ünde olmuştu biz de pazartesi sonuç alıcaz nasipse allah kalbimize göre verir inşallah:CüvCüv: evde test yaptın mı sen

canım benim de transferim 13 ünde olmuştu biz de pazartesi sonuç alıcaz nasipse allah kalbimize göre verir inşallah:CüvCüv: evde test yaptın mı sen

umarım 2 mızde mujdelı haberlerle gelırız..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...ben evde test yapmadım ..sen yaptınmı.?:Saruboceq::Saruboceq::nazar:

canım hayırlısıyla positif sonuçlar alırsın inşş...a.s.

pembemavi ve papatya üçünüzde pazartesi sevindirin bizi hayırlısıyla positif sonuçlar gelsin inşş...

canım benimde 14 ocakta transferim oldu. bu aksam pazartesiyi bekleyemedim dayanamadım ve test yaptım sonuç POZİTİFFFF insallah seninde pozitif sonuçlarını alırız darısı senin ve bekleyen herkezin başına

canım benimde 14 ocakta transferim oldu. bu aksam pazartesiyi bekleyemedim dayanamadım ve test yaptım sonuç POZİTİFFFF insallah seninde pozitif sonuçlarını alırız darısı senin ve bekleyen herkezin başına

:nazar:gozun aydın..cok sevındım..ınsallah ALLAHım bızede o sevıncı yasamayı nasıp etsın..beklemek cok zor...:nazar:

arkadaslar tahlıl icin son 24 saat ve heyecan stress dorukta..dualarınızı eksık etmeyın...en zoer asaması su 12 gunu bekleme asaması..ALLAHım verilen emekleri bosa cıkarmaz ınsallah..dualarınızı beklıorum..ALLAH yar ve yardımcınız olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
amin canım allah herkesin emeklerini boşa çıkarmasın.benim 1.5 günüm kaldı ama artık heyecan dorukta allah yardımcımız olsun.sende inşallah hayırlı haberler alırsın.

Back
X