gun geldi arkadaslar....dualarınızı eksık etmeyın..ALLAHım hepınızden razı olsun
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar..ben 16 yıllık evlıyım.. 14 ocakta mıkroenjeksiyon yaptırdım..3 tane yumurta 1 tanesı cok ıyı 2 tanesı ıyı transfer edıldı..pazartesi gunu sonuc alınacak..cok heyecanlıyım..dualarınızı beklıyorum![]()
16bursa ikimize aynı gün transfer yapılmış. allah yardımcımız olsun. :)
pazartesi günü sonuç alacak başka kimler var bakalım ????
selamlar..ben 16 yıllık evlıyım.. 14 ocakta mıkroenjeksiyon yaptırdım..3 tane yumurta 1 tanesı cok ıyı 2 tanesı ıyı transfer edıldı..pazartesi gunu sonuc alınacak..cok heyecanlıyım..dualarınızı beklıyorum
![]()
arkadaslar dualarınızı eksık etmeyın:Saruboceq::Saruboceq:
selamlar..ben 16 yıllık evlıyım.. 14 ocakta mıkroenjeksiyon yaptırdım..3 tane yumurta 1 tanesı cok ıyı 2 tanesı ıyı transfer edıldı..pazartesi gunu sonuc alınacak..cok heyecanlıyım..dualarınızı beklıyorum
![]()
canım benim de transferim 13 ünde olmuştu biz de pazartesi sonuç alıcaz nasipse allah kalbimize göre verir inşallah:CüvCüv: evde test yaptın mı sen
umarım 2 mızde mujdelı haberlerle gelırız..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...ben evde test yapmadım ..sen yaptınmı.?:Saruboceq::Saruboceq:![]()
![]()
pembemavi ve papatya üçünüzde pazartesi sevindirin bizi hayırlısıyla positif sonuçlar gelsin inşş...
aminnnn hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
![]()
canım benimde 14 ocakta transferim oldu. bu aksam pazartesiyi bekleyemedim dayanamadım ve test yaptım sonuç POZİTİFFFF insallah seninde pozitif sonuçlarını alırız darısı senin ve bekleyen herkezin başına