Gebeliğe Hazırlık Pco, fazla yumurta, hsg, sorunlar sorular…

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepsinin geleceği zamanın bir vakti var orası kesin… biz naparsak yapalım onlar yazıldığı zamanda gelecek🤷🏼‍♀️
aynen öyle ama hiç bir şey yapmamak da olmuyor gerçekten bir sonraki tedaviyi hsgden sonra deneyin x2 şans demek bu

ehehe bende fazla fazla var))) dr danışmadan alma canım ilaç gerçi ben tarnusalı kafama göre alıyordum:)
Bir an durup isyan edip kendi kendime alıcam dedim ama simdi sizin desteğinizle caydım sağolun:) S skulentvera L Limonlu Su
Bal polen propolis arısütü karısımını 1 hafta deneyip yumurtama tekrar baktıracagım

Bir an durup isyan edip kendi kendime alıcam dedim ama simdi sizin desteğinizle caydım sağolun:) S skulentvera L Limonlu Su
Bal polen propolis arısütü karısımını 1 hafta deneyip yumurtama tekrar baktıracagım
lütfen bu ilaçları kimse kafasına göre almasın bunlar aslında basit şeyler değil küçümsediğimiz analjezikler bile basit ilaçlar değil doğada her şeyin bir döngüsü var, bir süresi var, hemen herkes ilk aydan hamile kalamayabiliyor tam ne zaman bırakırsak o zaman olur aslında bunun formülü bu. elbette çaba göstermek güzel ama ne yaparsak yapalım verecek olan var bu bize bağlı değil....

Merhaba canımm mfk yöntemini duymuşundur orda doktor beyin bahsettiği bal arı sütü polen karışımı var bence ona bakmalısın

Ç
Merhaba canımm mfk yöntemini duymuşundur orda doktor beyin bahsettiği bal arı sütü polen karışımı var bence ona bakmalısın
merhaba canım doktor beyin kendi karısımını değilde arifoğlununkini sipariş verdim şimdilik. Zaten döngümün 13.günündeyim. Adet olursam belki doktorun kendi karısımını da deneyebilirim.

reçetesiz kullanmanız doğru olmaz gebelikte sıkıntı yaratmaz ama siz gebe de değilseniz kullanmayın nihayetinde bu ilçaların hepsi hormon ilaçları zaten hormon sıkıntısından ötürü pco oluyor hsg değil de daha çok sıkıntınız sağlıklı yumurtlama gibi görünüyor tabi spermiyogramı da bilemiyorum...... Sadece keşke sigortayı beklemeseydiniz boşuna birden olacağı kesin bile değil
Merhaba arkadaslar. Temmuz ayında pco baslangıcını tanısı koymuştu bana bir doktor. Sonra birkaç ay denemeyi sigortadan dolayı bıraktık ve yeni basladık. Bu ay klomen kullandım adetin 3.günü hergün 1 adet olarak. (Daha önce haziran ayında kullanmıştım 21mm yumurtam olusmustu) malesef yumurta takibi 13.günde gittim ve nerden baksanız 35 tane yumurtam var suan toplamda. Sağda 20 solda 15 adet falan. En büyüğü 11mm boyutunda… bu boyutlarda olmaz cok olusmus dominant olusmaz diyip bu aydan ümidimi kesmemi söyledi.:KK43: benım durumumu yasayan var mı?
Ovulasyon testim böyle cıkmıştı bugün:KK43:
Adet düzensizliğimde var. Duphaston ilacını kendim reçetesiz alıp kullanabiliyor muyum acaba?
Merhaba gebeliğiniz oluştu mu? Süreç nasıl oldu

Jannam nasil oldun iyi misiniz??
Canım cok sükür durdu gibi kanamam. Sabah leke seklinde peçeteyle silerken gördüm bi o kadar. Ama dün varya kabus gibiydi doktorun yanına gidene kadar helak oldum ağlamaktan:(
Biraz kalçam ağrıyor o da vurulan progestan iğnesinden dolayı

Canım cok sükür durdu gibi kanamam. Sabah leke seklinde peçeteyle silerken gördüm bi o kadar. Ama dün varya kabus gibiydi doktorun yanına gidene kadar helak oldum ağlamaktan:KK43:
Biraz kalçam ağrıyor o da vurulan progestan iğnesinden dolayı
Korkma bebeğim,ben de minnacık kan pıhtısı gördüm persembe akşam doktorum takipte kal uzan dinlen icine sinmiyorsa pazar kan ver dedi. Arkadaslarim bu durumu yaşamış tecrubelilere hemen yazdim. Yerlesirken oluyor korkma dediler. Sen dinlenmene bak,progestan iyi gelir mucizen seni birakmaz 🥰🥰 icim rahatladi iyi oldugunuzu yazinca

Korkma bebeğim,ben de minnacık kan pıhtısı gördüm persembe akşam doktorum takipte kal uzan dinlen icine sinmiyorsa pazar kan ver dedi. Arkadaslarim bu durumu yaşamış tecrubelilere hemen yazdim. Yerlesirken oluyor korkma dediler. Sen dinlenmene bak,progestan iyi gelir mucizen seni birakmaz 🥰🥰 icim rahatladi iyi oldugunuzu yazinca
6+3 olduk biz bugün canım
Dün 6+2 idi . Minicik bi kan pıhtısı değildi gelen ama😪 biraz korkuttu yani aniden bosalınca. Ama sanırım bu haftalarda bu tarz yerleşme kanamaları olabiliyormuş. Bana da doktorum öyle söyledi geçer bi haftaya yat uzan wc dısında kalkma dedi.
Bakalım salı bidaha gidicem kontrole
Senın kaç haftalık oldu kuzum

6+3 olduk biz bugün canım
Dün 6+2 idi . Minicik bi kan pıhtısı değildi gelen ama😪 biraz korkuttu yani aniden bosalınca. Ama sanırım bu haftalarda bu tarz yerleşme kanamaları olabiliyormuş. Bana da doktorum öyle söyledi geçer bi haftaya yat uzan wc dısında kalkma dedi.
Bakalım salı bidaha gidicem kontrole
Senın kaç haftalık oldu kuzum
Korkma kuzum sen doktorunu dinle uzan sizden degerli degil hicbisey 🥰
3+4 biz daha da minigiz ablasi 🤭🤭

Evet olustu hemde o ay canım🤗🙏🏻🧿 1 hafta sonra yani 20.günde gittigimde yumurtam 21mm boyuna gelmişti hemen catlatma iğnesi vurdu ertesi gün üst üste 3 gün ilişki oldu👼🏻
Ya çok sevindimmmm Allah analı babalı büyütsün ❤️ Sağlıkla gelsin 😍 bende klomen kullandım bu salı gideceğim kontrole bakalım ben pkoyum da zayıfım ama döngüm 35 gün falan düzenlide oluyorum. İnsallah yumurtalarım büyümüştür ya. 🥲 arı sütü bal polende kullanıyorum bakalım 🙏 Hamişlerin duası kabul olurmuş benim için dua edermisin 🙏😍

Ya çok sevindimmmm Allah analı babalı büyütsün ❤️ Sağlıkla gelsin 😍 bende klomen kullandım bu salı gideceğim kontrole bakalım ben pkoyum da zayıfım ama döngüm 35 gün falan düzenlide oluyorum. İnsallah yumurtalarım büyümüştür ya. 🥲 arı sütü bal polende kullanıyorum bakalım 🙏 Hamişlerin duası kabul olurmuş benim için dua edermisin 🙏😍
Hergün 1 tatlı kaşığı doğal bal yedim ben canım ceviz yedim bol bol sende ye🤗 tabi ki ederim Rabbim kimseyi bekletmesin insallah🙏🏻

Back
X