- Konu Sahibi ozgemrecan
-
Merhaba Süleyman Bey,
83 dogumluyum,2.5 yıllık evlıyım. İlk bir yıl dogal korunma sonrası korunmayı bıraktıktan bır regl sonra hamile oldum ancak 12.haftanın ıcınde (20 Kasım 2009)bebegı kaybettık. 25 Hazıran 2010 ' da aşılamam yapıldı,tutmadı. Şimdi tüp bebek üzerine yogunlaştım. Eşimle ilgili bir sorun yok.bende pco,buna baglı olarak adet duzensızlıgı,ınsülin dırenci var. Sizce daha beklemeli miyim yoksa tüp bebek üzerine yogunlaşmaya devam etmeli miyim?
Hatta bir haftalık araştırmam sonu sizin merkez ile başka bir merkez arasında kararsız kaldım.
Bir sorum daha olacak küretajdan sonra olan regl kanamalarım cok azaldı. Acaba yumurtalıklar işlevini tam yapamadıgı ıcın mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla...
Merhaba Süleyman Bey,
83 dogumluyum,2.5 yıllık evlıyım. İlk bir yıl dogal korunma sonrası korunmayı bıraktıktan bır regl sonra hamile oldum ancak 12.haftanın ıcınde (20 Kasım 2009)bebegı kaybettık. 25 Hazıran 2010 ' da aşılamam yapıldı,tutmadı. Şimdi tüp bebek üzerine yogunlaştım. Eşimle ilgili bir sorun yok.bende pco,buna baglı olarak adet duzensızlıgı,ınsülin dırenci var. Sizce daha beklemeli miyim yoksa tüp bebek üzerine yogunlaşmaya devam etmeli miyim?
Hatta bir haftalık araştırmam sonu sizin merkez ile başka bir merkez arasında kararsız kaldım.
Bir sorum daha olacak küretajdan sonra olan regl kanamalarım cok azaldı. Acaba yumurtalıklar işlevini tam yapamadıgı ıcın mı?
Saygılarımla...
Merhaba Süleyman Bey,
Saygılarımla...
Merhaba mukibo,
Adetlerim kürtajdan önce düzenliydi kürtajdan sonraki 3 ayda da düzenliydi sonradan düzeni şaştı (son 2-3 aydır). Şeker ilaçları etkilerini biraz geç gösteriyorlar sanırım. Vücudun alışması gerekiyor herhalde. PKO'de ne gün yumurtlayacağımız belli olmadığından sıkıntı oluyor. Klasik takvim yöntemleri bize uymuyor. PKO konusunda deneylimli bir doktora görünmek lazım. Doktorun sende güven uyandırdıysa ne mutlu sana. Ben de şimdiye dek 5 doktora gittim. Hepsi tedavi anlamında farklı farklı şeyler söylediler. Birilerinin tavsiye ettiği ya da tanıdığı olan bir doktora gitmek en mantıklısı sanırım.
Bana gittiğim doktorlardan biri şeker ilacını kullanırken yediklerine de dikkat et, uzun süre aç kalmamaya özen göster demişti. Ben de sürekli çantamda bisküvi, ceviz, badem gibi şeyler bulundurmaya çalışıyorum. Dilerim 2011 ikimize de şans getirir
Canım umarım herşey yolunda gider.Biraz rahat olmak gerekiyo galiba.Tüp bebek için erken bence.Onda önce aşılama deneyebilirsin ama bence onun için de erken.Zamanı var herhalde,bugün doktorum içimi rahatlattı.efham yapmayın,herşey yolunda sabredin dedi.Biliyomusun ben de en yakın zamanda hatta yaza kalmadan hamile kalacağımıza inanıyorum.Sen de rahat ol.kendine dikkat etBoş ver sıkma canını. Böyle bekliyor olmamızın bir sebebi vardır elbet. Ben de bu ay farklı bir doktora gitmeye başladım. Yumurta takibi yapıyor. Haftada bir gün çağırıyor yumurtalarım büyümüş mü büyümemiş mi diye bakıyor. En son gittiğimde 8,5 mm kadardı pazartesi yine gideceğim umarım büyümüşlerdir. Bu ay böyle gözlemleyecekmiş eğer yumurtalar 15 - 16 mm'ye ulaşmazsa bir dahaki ay iğne yapacakmış. Forumda bir kaç kişinin daha iğne yardımıyla hamile kaldığını okudum.Eşinin Varikosel operasyonu sonrası hamile kalan bir kaç kişiyi de okumuştum. Bol vitaminli şeyler yedir bence eşine.Ananas, kivi falanFayda eder belki. Ben inanıyorum ki yaza kadar ikimiz de hamile kalacağız. İçimden öyle geçiyor. O yüzden sıkma canını. Bu işlerde en önemli şey morali yüksek tutmak. Ben de bazen kafama çok takıyorum sürekli internette araştırma falan yapıyorum bir anda bütün enerjim sıfırlanıyor. Sonra kafamı dağıtacak beni eğlendirecek bir şeyler bulmaya çalışıyorum. Sen de öyle yap. Sakın üzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?