ayran CcC Ülkücüler CcC Kayıtlı Üye 20 Ekim 2012 2.734 904 198 35 25 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ayran #1 Doktorum Bana CycLo Progynova Verdi Neden Bu İlacı Vermiş olabilir. ? glucophage ile Tedavi olanlar var Kafam Çok Karışık Yardım edin....
Doktorum Bana CycLo Progynova Verdi Neden Bu İlacı Vermiş olabilir. ? glucophage ile Tedavi olanlar var Kafam Çok Karışık Yardım edin....
B Bahceci Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 7.568 33 0 İstanbul 26 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ayran #2 Merhaba doktorunuz bu ilacı adet düzeninizin sağlanması için vermiştir. Sevgiler. ayran .!.: doktorum bana cyclo progynova verdi neden bu ilacı vermiş olabilir. ? Glucophage ile tedavi olanlar var kafam çok karışık yardım edin.... Genişletmek için tıkla...
Merhaba doktorunuz bu ilacı adet düzeninizin sağlanması için vermiştir. Sevgiler. ayran .!.: doktorum bana cyclo progynova verdi neden bu ilacı vermiş olabilir. ? Glucophage ile tedavi olanlar var kafam çok karışık yardım edin.... Genişletmek için tıkla...