PCO için ilaç tavsiyeniz nedir?

doydo

güvercin
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
237
4
318
40
Denizli
Dr.hanım iyi günler, bizi dinleyip, aydınlattığınız için sonsuz teşekkürler, bende pco hastasıyım dün kesin teşhisi koydular ama bana tedavi icin ilac vermediler, 3 yıllık evliyim 1 yıldır cocugum olmuyor, ama dün gittiğimde sanki acınacak haldeymişim gibi davrndı doktor ve üstüste bir sürü test verdi,ben rahim filmi haric o testleri yaptırdım hepside pco oldugunu dogruluyor, sonucta hastalıgım bulundu buna bir ilacla tedaviye baslaması gerekmezmi, siz bir ilac önerirmisiniz artık bişeyler yapmak istiyorum...

merhaba elbette testleriniz tamamlandı ve çocuk özlemi, isteğiniz var ise durumunuza göre tedavi programı çizilmelidir. gerekli hayat değişiklikleri planlanmalıdır. nerede yasadığınızı bilmiyorum ama eğer istanuldaysanız sizinle ilgilenmek isterim. ya da bana yaşadığınız şehri yazın sizi yönlendirebileceğim hekim arkadaşlarım var ise yardımcı olurlar. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…