Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşım. Benim anladığım kadarı ile pcos yok sende. Cunku Lh/Fsh oranı 2,5 üzerinde olursa pcos olma ihtimali vardır. Yalnız progesteron hormonun düşük cıkmıs reglin kaçıncı günü yaptırdın o testi?Değerlerim bu şekilde kızlar
amh 5.54
prolaktin 8.56
tsh 0.921
lh 3.670
fsh 7.0
e2 28
progesteron 0.75
Canım pcos benimde değerlerim neredeyse böyle ve düzgün . Hormonlara bakılıp sadcee kanıya varilmiyor eğer ultrason da da bakıldı ve yok dedilerse yoktur . Ama ultrason da pcos görünüm var ise bariz o görünümle hormona bakmadan bile doktor söylüyor pcossun diye . Pcoslularinda ileri ve az seyir halinde olanlar var .Değerlerim bu şekilde kızlar
amh 5.54
prolaktin 8.56
tsh 0.921
lh 3.670
fsh 7.0
e2 28
progesteron 0.75
Canım merhaba adetimin 3. Günü yaptırdım ama bende hep öyle çıkıyor 0.50 0.750 böyle çıkmış hep regl ikenMerhaba arkadaşım. Benim anladığım kadarı ile pcos yok sende. Cunku Lh/Fsh oranı 2,5 üzerinde olursa pcos olma ihtimali vardır. Yalnız progesteron hormonun düşük cıkmıs reglin kaçıncı günü yaptırdın o testi?
İlk muayenemde dr multikistik yazmıştı kağıda onu hatrlıuorum yumurtalar için sanırım tam anlayamamıştım amh göre şüphelendim aslında en iyisi dr sormak sanırm biri var biri yok diyorCanım pcos benimde değerlerim neredeyse böyle ve düzgün . Hormonlara bakılıp sadcee kanıya varilmiyor eğer ultrason da da bakıldı ve yok dedilerse yoktur . Ama ultrason da pcos görünüm var ise bariz o görünümle hormona bakmadan bile doktor söylüyor pcossun diye . Pcoslularinda ileri ve az seyir halinde olanlar var .
Ehli bulmak çok zor Rabbim yar ve yardımcımız olsun canımİlk muayenemde dr multikistik yazmıştı kağıda onu hatrlıuorum yumurtalar için sanırım tam anlayamamıştım amh göre şüphelendim aslında en iyisi dr sormak sanırm biri var biri yok diyor![]()
Evet adetin o döneminde normal sonucun öyle çıkması :) Normalde progesteron hormon testi 21. Gün yapılır. O yüzden sordum. Umarım herşey gönlünce olurCanım merhaba adetimin 3. Günü yaptırdım ama bende hep öyle çıkıyor 0.50 0.750 böyle çıkmış hep regl iken
Amiiin canım benimmmEhli bulmak çok zor Rabbim yar ve yardımcımız olsun canım![]()
Ay ona hiç bakmadılar aşılama olmuştum progestan verdiler değerim 5.10 oldu en yüksek sonradan düştüEvet adetin o döneminde normal sonucun öyle çıkması :) Normalde progesteron hormon testi 21. Gün yapılır. O yüzden sordum. Umarım herşey gönlünce olur![]()
Progesteron hormon testi o ay yumurtlaman olmus mu olmamış mı onu anlamak icin yapılan bir testtir. Sizin sorununuz tam olarak nedir?Ay ona hiç bakmadılar aşılama olmuştum progestan verdiler değerim 5.10 oldu en yüksek sonradan düştü![]()
canım progesteron değerime regl iken baktılar sadece benim sorum pco muyum değilmiyim acaba hormon değerlerime göre sorunumu bilmiyorum ki aşılama olmuştum bu ay 16 . günü 5.10 çıktı sonra değer düştü bikez oProgesteron hormon testi o ay yumurtlaman olmus mu olmamış mı onu anlamak icin yapılan bir testtir. Sizin sorununuz tam olarak nedir?
canım amh sevıyen yuksek muhtemelen pco’sın bu testı kacıncı gun yaptırdık pekı??amh her zaman yapılabılır de progesteron degerın ıcın merak ettımDeğerlerim bu şekilde kızlar
amh 5.54
prolaktin 8.56
tsh 0.921
lh 3.670
fsh 7.0
e2 28
progesteron 0.75
Sen şimdi sorunun tam olarak ne bilmiyorsun ki doktor söylemeden bilemezsin tabi.. Aşılamayı neye göre yaptı bu doktor? Amh değerin yüksekmiş biraz, bu pcos olma ihtimalin var demektir, ben o kısmı atlamışım. Sana doktorun ne söyledi genel olarak?canım progesteron değerime regl iken baktılar sadece benim sorum pco muyum değilmiyim acaba hormon değerlerime göre sorunumu bilmiyorum ki aşılama olmuştum bu ay 16 . günü 5.10 çıktı sonra değer düştü bikez o
regl nin 2.3 günü yapıldı o saatler arasında yapıldı canımcanım amh sevıyen yuksek muhtemelen pco’sın bu testı kacıncı gun yaptırdık pekı??amh her zaman yapılabılır de progesteron degerın ıcın merak ettım
sebepsiz infertilite kuzum işte ama pcosun falan demedi bende sormadım da glucophage verdi ilaç hergün onu kullan dedi onun dışında birşey demediSen şimdi sorunun tam olarak ne bilmiyorsun ki doktor söylemeden bilemezsin tabi.. Aşılamayı neye göre yaptı bu doktor? Amh değerin yüksekmiş biraz, bu pcos olma ihtimalin var demektir, ben o kısmı atlamışım. Sana doktorun ne söyledi genel olarak?
diğer hormon değerlerın ıyı amh yumurta rezervını gosterıyor senınkı normal deger aralıgın yukarısında bu da yumurta cok demek .Cok yumurta demek catlayamayan buyuyemeyen yumurtaların olmus döngü aralıklarında demek.Pco’luların bundan dolayı cok yumurtası oluyor zaten.Fazla kılon varsa ver insulın dırencıne de baktır bunların hepsı bır kısır döngü maalesef pco’da.Basıt tedavılerle cok rahat gebe kalabılırsınregl nin 2.3 günü yapıldı o saatler arasında yapıldı canım
Canımm kilomda yok aslında öyle çok 1.65 boyum kg 67 insülin direncim için ilaç verdi dr um glucophage içimi rahatlattın kuzumm birde inofolic aldım onu kullanmaya başladımmmdiğer hormon değerlerın ıyı amh yumurta rezervını gosterıyor senınkı normal deger aralıgın yukarısında bu da yumurta cok demek .Cok yumurta demek catlayamayan buyuyemeyen yumurtaların olmus döngü aralıklarında demek.Pco’luların bundan dolayı cok yumurtası oluyor zaten.Fazla kılon varsa ver insulın dırencıne de baktır bunların hepsı bır kısır döngü maalesef pco’da.Basıt tedavılerle cok rahat gebe kalabılırsın
kilon yoksa şanslısın çünkü pco’da kilo problemi de oluyor.Şekere çok dikkat et ama mutlaka yumurtalamayı yumurtanın kalıtesını o cok etkılıyor.Doktorun verdiği tedavıyi uygula mutlaka..İnofolıc’te pco’da etkılı bır folık asit doktor takıbıyle hatta evde ovulasyon testlerıyle gebe kalan çok kişi var bol şanslarCanımm kilomda yok aslında öyle çok 1.65 boyum kg 67 insülin direncim için ilaç verdi dr um glucophage içimi rahatlattın kuzumm birde inofolic aldım onu kullanmaya başladımmmÇok teşekkür ederimmm Canımm
![]()
Anladım.. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsinsebepsiz infertilite kuzum işte ama pcosun falan demedi bende sormadım da glucophage verdi ilaç hergün onu kullan dedi onun dışında birşey demedi