Gebeliğe Hazırlık PCO Muyum ? Değilmiyim ? Kızlar YARDIM!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kilon yoksa şanslısın çünkü pco’da kilo problemi de oluyor.Şekere çok dikkat et ama mutlaka yumurtalamayı yumurtanın kalıtesını o cok etkılıyor.Doktorun verdiği tedavıyi uygula mutlaka..İnofolıc’te pco’da etkılı bır folık asit doktor takıbıyle hatta evde ovulasyon testlerıyle gebe kalan çok kişi var bol şanslar💐
Oy kuzumm şeker tüketmicem bidaha 😂 çok da yemem içmem aslında sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ovulasyon testini tedavi olmadan denemiştim ama yarım yamalak yapamadım sonradan olmaz ise tekrar alacağım inşallah canım benimmm çok teşekkür ederim 😍🥰

Anladım.. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin 😊 Bence bir doktora daha görünmede fayda var. Şu zamanda işinin ehli bir uzman bulmak cok zor. Kendi doktorumuz kendimiz olacağız öncelikle. Bir yandan da araştırmalara devam etmelisin. Rabbim kolaylaştırsın.. 😌
Amiiinnn canım benim şu sıra gitmeyi pek düşünmüyorum dediğin gibi evde kendim tedavi edicem kendimi araştırmalar tam gaz devam 🤣😍🥰 amiiinn canım benim Allah razı olsunn 🤲

Pcos için benim anladığım kadarıyla
1. LH/FSH oranı ( 2.5 üstü olursa pcos)
2. Yüksek amh
Gerekiyor
3. Ama bunlarla birlikte ultrasondaki görüntü en önemli şey

konu sahibi merhaba benimde amh 6,21 çıktı yaşım 32 dün doktora gitmiştim hsg için o zaman sordum pco var mı dıye yok dedi bana insilün direnci seviyem düşük ultrason görüntüleri de normal yani olabiliyor amh yksek olup pco olmaması diğer değerlerimde hemen hemen senin gibi aynı benim de canını sıkma

Back
X