Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta yeterli olgunlaşma olmadığı için atılmıyor içeri birikiyor yumurtalıkta inci kolyesi gibi yanyana dizili şekilde duruyor yumurtalar. Adet olmak için yumurtanın atılması şart değil. Adette rahim duvarı dökülüyor.aklıma bişey takılıyo da. Bu pco da yumurtalar sürekli kistlesiyosa birikiyor mu yani zamanla ben pek anlamadım. E birikip birikip ne oluyo sonra? Yumurtanin çatlamasiyla adet oluşmuyor mu zaten kafam karıştı.
Canım bişey sorabilir miyim? Altı ayda bir yapılması tavsiye edilen bişey değil mi soğan kürü?Bendede pcos vardı 6 ay denemeden sonra soğan kürü yaptım ilk ay kimyasal gebelik oldu ikinci ay tekrar soğan kürü yaptım doktor tek tarafta kalmış pco dedi diğer yumurtalık temiz dedi ve o ay hamile kaldım
Peki bunlar sürekli birikicekmi miYumurta yeterli olgunlaşma olmadığı için atılmıyor içeri birikiyor yumurtalıkta inci kolyesi gibi yanyana dizili şekilde duruyor yumurtalar. Adet olmak için yumurtanın atılması şart değil. Adette rahim duvarı dökülüyor.
Pcos için ne kadarda bir yapılmasını gerektiğinin cevabını internette bulamamıştım canım ibrahim Saraçoğlu sağlıklı insanların bile 6 ayda bir yapması gerektiğini söylüyor. Ben ilk ay soğan kürünü sadece akşamları içmiştim ona rağmen ilk kez kimyasalda olsa gebelik olabildiğini görünce bir daha ki ay tekrar yapmıştım.Canım bişey sorabilir miyim? Altı ayda bir yapılması tavsiye edilen bişey değil mi soğan kürü?
İnşallah faydasını görürsün canımBende soğan körüne başladım bugün 5. Günün kızlar inşallah faydasını görürüm 15 güne tamamlayacgm
Anladım canım teşekkür ederim. Peki pcos un şekerle olan bağlantısı nedir biliyor musun şeker direnclendirirmiymis pcoyu? Tamamen şekerle beslenen biriyim ne yazik kiPcos için ne kadarda bir yapılmasını gerektiğinin cevabını internette bulamamıştım canım ibrahim Saraçoğlu sağlıklı insanların bile 6 ayda bir yapması gerektiğini söylüyor. Ben ilk ay soğan kürünü sadece akşamları içmiştim ona rağmen ilk kez kimyasalda olsa gebelik olabildiğini görünce bir daha ki ay tekrar yapmıştım.
Canan Karatay duymasınAnladım canım teşekkür ederim. Peki pcos un şekerle olan bağlantısı nedir biliyor musun şeker direnclendirirmiymis pcoyu? Tamamen şekerle beslenen biriyim ne yazik ki![]()
Yok hamdolsun kilo problemim.şekerim de yok ama yememem gerektiğini söylediler.Canan Karatay duymasınaynen kandaki insülin hormonunu artırıyormuş. tam bir baş belası bu pcos. kilo problemin var mı benim gibi
![]()
Soğan kurunden mi bahsediyorsun canım maşallah rabbim tamamını erdirsin inşallahKizlar bende pcoluyum uzun zamandır 2 yıldır tedavi görüyorum bir sürü tedavi asilama vs gördüm 1 kimyasal bir boş gebelik geçirdim tup bebeğe yönlendirildim bizde maddi imkansizliktan artık tedaviyi bırakmıştık bu ay hiç bir kur uygulamadım bir süpriz oldu ve hamileyim henüz saglikliklimi belli değil kese goruldu daha kalp atışıni bekliyoruz demem o ki pco o kadar da umutsuz değil tedavi elbetteki gerekiyo ama hiçbişey yapmadan kendiliğinden olabiliyomus inş gebeliğim sağlıklı devam eder sizlerde bir an önce bebeklerinize kavusursunuz kizlar
Son ay hiçbişey uygulamadım canimSoğan kurunden mi bahsediyorsun canım maşallah rabbim tamamını erdirsin inşallah
Pardon yanlış okumuştum. Bı d doktorum bana kistlerinin dirençli olduğunu söyledi bu kötü bişey mi.Son ay hiçbişey uygulamadım canim
Daha once kistlerin direncli olmasıyla alakali bişey duymadım canım bana doktorum söyle açıklama yapmıştı her kadın ayda bir kez yumurtlar o yumurta belli olgunluğa gelince çatlar ya hamile kalır yada adet görür o yumurtayı atar polikistikte birden fazla 5 10 belki daha fazla yumurta oluşur bunlarda hepsi birden buyuyemedigi için küçük küçük kistlere dönüşür çoğunda adetle birlikte atılır diğer ay yeniden fazla yumurta oluşur bu bebek tedavisinde bizim o gelişmeyen yumurtaları büyütücü ıgne veriyorlar zaten bazen aynı anda 2 3 yumurta buyuyebiliyo doktor bana hep senin ikiz olabilir diyodu nasip olmadı tedavilerim tutmadı yani kistlerin dirençli derken ne demek istemiş anlamadım tedaviye cevap vermiyomu demek istediPardon yanlış okumuştum. Bı d doktorum bana kistlerinin dirençli olduğunu söyledi bu kötü bişey mi.![]()
Aynen klomen.kullandim. yirmiden fazla kist var bir tanesi bile büyümemis dedi. Geç tesir eder belki diye bı hafta sonra yine gel dedi. İnşallah gelişmiştir.Daha once kistlerin direncli olmasıyla alakali bişey duymadım canım bana doktorum söyle açıklama yapmıştı her kadın ayda bir kez yumurtlar o yumurta belli olgunluğa gelince çatlar ya hamile kalır yada adet görür o yumurtayı atar polikistikte birden fazla 5 10 belki daha fazla yumurta oluşur bunlarda hepsi birden buyuyemedigi için küçük küçük kistlere dönüşür çoğunda adetle birlikte atılır diğer ay yeniden fazla yumurta oluşur bu bebek tedavisinde bizim o gelişmeyen yumurtaları büyütücü ıgne veriyorlar zaten bazen aynı anda 2 3 yumurta buyuyebiliyo doktor bana hep senin ikiz olabilir diyodu nasip olmadı tedavilerim tutmadı yani kistlerin dirençli derken ne demek istemiş anlamadım tedaviye cevap vermiyomu demek istedi
Canim klomen ıgne kadar etki etmiyo zaten iğneyle küçük dozlarda başlayıp dozunu artırıyorlar birde her ay yumurtalar farklı tepki veriyor bu ay senin ya klomenin dozunu artırır yada ıgne ye geçerAynen klomen.kullandim. yirmiden fazla kist var bir tanesi bile büyümemis dedi. Geç tesir eder belki diye bı hafta sonra yine gel dedi. İnşallah gelişmiştir.