PCO OLAN!??

Canim klomen ıgne kadar etki etmiyo zaten iğneyle küçük dozlarda başlayıp dozunu artırıyorlar birde her ay yumurtalar farklı tepki veriyor bu ay senin ya klomenin dozunu artırır yada ıgne ye geçer
Bı de doktor çok üzülerek söyledi böyle kötü bişey varmış gibi tobe tobe.

Peki bunlar sürekli birikicekmi mi
Canim bunun 3vreleri var yani agir olanlari hafif olanlari vs.. adet olmaysnlsri vs. Dikkat etmezsen onlem almassan onunu alamazsin hormonlarin iyice bozulur vucudunda degisikliklere sebeb olur vs.. ilac takviyesi ile kalan da var kendiloginden kalanda.. sogan kürü saglikli beslenme glifor vs mutlaka kullan.. ben de bazen tek tarafta goruldu bazen iki tarafta bazen hafif goruldu yani evre1 benimki mesela. Hafif oldugunu soyledi..

Canim bunun 3vreleri var yani agir olanlari hafif olanlari vs.. adet olmaysnlsri vs. Dikkat etmezsen onlem almassan onunu alamazsin hormonlarin iyice bozulur vucudunda degisikliklere sebeb olur vs.. ilac takviyesi ile kalan da var kendiloginden kalanda.. sogan kürü saglikli beslenme glifor vs mutlaka kullan.. ben de bazen tek tarafta goruldu bazen iki tarafta bazen hafif goruldu yani evre1 benimki mesela. Hafif oldugunu soyledi..
Bana senin ki ağır bı pcon dedi klomen etki etmeyince. Glifor sordum şekerini düşürür veremem dedi şekerim yok hamdolsun ama insülin direncni bilmiyorum :(

Bana senin ki ağır bı pcon dedi klomen etki etmeyince. Glifor sordum şekerini düşürür veremem dedi şekerim yok hamdolsun ama insülin direncni bilmiyorum :KK43:
Sen bakma doktora hemen gardıni dusürme sen hastaneye dahiliye git endokrine yonlendirsin insulünine baktir. Canm klomeni bende 1 kere kullandm bana da fayda etmedi bi suru yumurta oldu gelismedi. O olablliyor denemek lazm bi kac kez ben o klomeni sevemwdim zaten

Sen bakma doktora hemen gardıni dusürme sen hastaneye dahiliye git endokrine yonlendirsin insulünine baktir. Canm klomeni bende 1 kere kullandm bana da fayda etmedi bi suru yumurta oldu gelismedi. O olablliyor denemek lazm bi kac kez ben o klomeni sevemwdim zaten
:) İnşallah canım.belki geç tesir eder diye hafta gel bı daha bakalım dedi. Fayda etmezse ilacı değitircek o da olmadı iğne heralde.

• Beğen
Reactions: H M
:) İnşallah canım.belki geç tesir eder diye hafta gel bı daha bakalım dedi. Fayda etmezse ilacı değitircek o da olmadı iğne heralde.
Aynen bende gitsem tekrardan klomen istemicem.. deneye deneye olur yani insallah skma canini

Allah razı olsun canım. Soğan kürüne de başladım o da fayda eder inşallah
Eder insallah ibrahim saracoglu sirf kadin icin yaratilmis sanki der.. inanirsan insallah duzenli yaparsan eder. 3 ay seklinde uygula derim

Ben 6 ay arayla yaptim ama bi kere 3 ay seklinde uyguladim klomen yuzundeb kst daha cok arttiginda.. swn bilirsin. Yine yapicam ama 6 ayi doldurmayi bekliyorum insallah
Üç ay dediğin üç ay ara değil mi? Ya şimdi korkuyorum.kas yaparken göz cikarmiyim diye

Üç ay dediğin üç ay ara değil mi? Ya şimdi korkuyorum.kas yaparken göz cikarmiyim diye
Hayir canim adet oluyormusun bilmiyorum. Ilk ay 15 gun sora adete 10 gun kala sora 7 gun kala yapiliyor bitiyor. Ben cikarmadim goz :)) ama sen tedavi uyguluyorsan yapma sen bilirsin yani bu ilaclarla olusan kistlerini temizler belkim

Hayir canim adet oluyormusun bilmiyorum. Ilk ay 15 gun sora adete 10 gun kala sora 7 gun kala yapiliyor bitiyor. Ben cikarmadim goz :)) ama sen tedavi uyguluyorsan yapma sen bilirsin yani bu ilaclarla olusan kistlerini temizler belkim
Oluyorum hamdolsun da ne zaman oluyorum.o belirsiz. Oyuzden dediğin şekilde nasıl yaparım bilemedim

Back
X