• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pco olup da hayit şuyu + bal tarcin corekotu ile hamile kalan var mi?

mugee24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
71
7
28
39
Arkadaslar mErhan öncelikle kendimden bahsedeyim bende pco var uzun süredir cocuk için uğraşıyoruz bir asilamam var olumsuz tüp bebek yaptırmaya karar verdik subatta ama ben bu arada hayit ve bal+tarcin+corekotu karısumumi deniyorum.bu şekilde kendiliginden hamile kalan pco lu arkadaşlar varsa bize de umut olsunlar

Arkadaslar mErhan öncelikle kendimden bahsedeyim bende pco var uzun süredir cocuk için uğraşıyoruz bir asilamam var olumsuz tüp bebek yaptırmaya karar verdik subatta ama ben bu arada hayit ve bal+tarcin+corekotu karısumumi deniyorum.bu şekilde kendiliginden hamile kalan pco lu arkadaşlar varsa bize de umut olsunlar
Kimse hayit kullanmıyor mu artık bakbaktım hayit ile ilgili topuk ler hep eski sanırım kullanan herkes hamile kaldi

Kimse hayit kullanmıyor mu artık bakbaktım hayit ile ilgili topuk ler hep eski sanırım kullanan herkes hamile kaldi
cnm meraba bende incir kürü denedim yumurtaların gelişti ama önce soğan kürünü başla adet olmadan önce başla adet olduktan snr 1gün incir kürünü başla ben denedim yumurtaların gelişir

cnm meraba bende incir kürü denedim yumurtaların gelişti ama önce soğan kürünü başla adet olmadan önce başla adet olduktan snr 1gün incir kürünü başla ben denedim yumurtaların gelişir
Inci ri daha önce klomen ile beraber yapmıştım ama çok sayıda küçük yumurta oldu ters tepti yani o nedenle şimdi bu iki kuru deniyorum sen hayit kullandım mi

merhaba ben hayıt tohumu hapı olan agnucaston kullanmaya başladım yeni,3 gün oldu.bugün doktora sordum kullan sakıncası yok dedi.inşallah olur bebeklerimiz

Inci ri daha önce klomen ile beraber yapmıştım ama çok sayıda küçük yumurta oldu ters tepti yani o nedenle şimdi bu iki kuru deniyorum sen hayit kullandım mi
çok yumurta oluşmasının sebebi incir kürü olduğunu düşünmüyorum. vücudun çok sayıda yumurta tepkisi vermesinin nedeni pcos hastası olmamız. Bunu doktorun söylemesi lazım.pcos tan dolayı iğne veya haplarla yumurtalar birden çok tepki veriyormuş o yüzden de doktorun her gün yumurtalık takibi yapması gerekiyor..

Arkadaslar bnada destek olun jerseyin bir arada olmasini ve duznli bi konu icin uardmlarnizi bekliyorum... insanlar bilgilerini ve yasadiklarini esirgemesin lutfen

Arkadaslar bnada destek olun jerseyin bir arada olmasini ve duznli bi konu icin uardmlarnizi bekliyorum... insanlar bilgilerini ve yasadiklarini esirgemesin lutfen
günaydın canım;
ben 2011 senesinde aşılama ile hamile kaldım. çoğul gebelik oldu. pcos olduğumuz için yumurtalıklar aniden çok tepki verebiliyormuş. gebelik koleastazı geçirdim.24-25 haftalıkken bebeklerim ex oldu. onu atlatmam uzun bir zaman aldı. geçen sene 2013 te kendiliğimden hamile kaldım. çok sevindik bi yandan bi yandan gene hüsranla sonuçlandı. çünkü kan değerlerim katlamadı ve bebeğin kalp atışlarını duyamadık. kürtaj olmak zorunda kaldım. bu olaydan doktorumun bana en büyük tesellisi hamile kalabiliyorsun kendiliğinden dedi. bu sene biz başka bir hastaneye gidelim dedik tam teşekküllü olsun istedik. 2 kez böyle bir deneyim geçirince :( 10 Kasım da aşılama oldum. tabiki tutmadııı..ben şok oldum kabullenemedim. benim hatam değil doktorun hatası diye düşündüm hep. bi yerde bir şey eksik oldu. bana bu ay doğum kontrol haplarıyla korun dinlensin vücut deyince kafamdaki soru işaretleri daha da büyüdü. eski doktoruma gittim başka bir doktora daha gittim. sorun eşimde dediler. o hastanenin yaptığı sperm sonucu öyle gösteriyordu. o değerlerle aşılama yapılmaz dediler. ben yediğim hormonlar iğneler le kaldım. %1 de olsa ihtimal var hamile kalabiliyosun içme doğum kontrol hapı vücuttan hemen atılmadığı için zaten çok önceden bıraktırıyoruz dediler.. doktorun bir tanesine kürler le ilgili ne düşünüyorsunuz dedim. keçiboynuzu kürünü önerdi kesinlikle etkili dedi. bu diyen doktorla 29/11 de görüştük. biz hemen incir havuç ve eşime keçiboynuzu kürüne başladık. internetten yumurtlama hesaplayıcı takvim indirdim. yumurtlama testi aldım. bu arada eşim bir daha sperm verdi. hareketsiz sprem lerin değeri azalmış. günleri değerlendirmeye çalıştık. yumurtlama testindeki gebelik testini 2 gündür sabah uyguluyorum..2. çizgiyi silik şekilde görüyorum. daha eşime işyerine anneme dahi kimseye bir şey demedim. acaba hamilemiyim bilmiyorum.. bebeğimin kalp atışlarını duyarsam herkesle kürleri paylaşacağım..

Ins cnm hersey istedgn gbi olur cok zor bu isler bnm topiged bklrm belki farkli bsyler duyarz :))

Ins cnm hersey istedgn gbi olur cok zor bu isler bnm topiged bklrm belki farkli bsyler duyarz :))
topiğin ne canım? bende açtım ama kimse yazmamış bana da:)
baksana benim kine:)
Pcos olup ta kürler ile veya kendiliğinden hamile kalan var mı acab?topik başlığım bu..

Back
X