- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
- Konu Sahibi pohcayanak
Ovitrelle kullanıpta hamile kalamayanlar kaçıncı günde adet oldunuz
benim bugün 17.gün ve 12.gün bhcg 0 çıktı. Adet olmadım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12. gun negatif normal canim ilacin etkisi gecmis :) ben bugun ogrendim 14. gunum. sende istersen 1 2 gun daha bekle adet olmazsan kan ver. beklerkende idrar testi deneOvitrelle kullanıpta hamile kalamayanlar kaçıncı günde adet oldunuzbenim bugün 17.gün ve 12.gün bhcg 0 çıktı. Adet olmadım
![]()
Ah şöyle yazı yazmayı ne çok istiyorum inanki şu yazını bile okuyunca gözlerimden aktı gitti göz yaşlarım hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua et olurmu arkadaşımkızlar bu saatte dayanamadık kan verdik hamileyimmmmm❤
Ah şöyle yazı yazmayı ne çok istiyorum inanki şu yazını bile okuyunca gözlerimden aktı gitti göz yaşlarım hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua et olurmu arkadaşımrabbim evladını sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
Öyle yapıyorum kuzum aslında yapmaya çalışıyorum ama olmuyo aklımdan beynimden gitmiyo 10 aydır beynim yandı her an her dakika düşünmekten rabbim inşallah bu ay nasip ederde hamileyimmmmmm diye mesajlar atmak nasip olurYaaaamin canım benim ederim tabiki, Rabbim sanada nasip etsin aynı mutluluğu. ❤ En kısa zamanda sende buraya yazarsın da bizde seviniriz inşallah
Stres sıkıntı yapma, düşünme. Ben düşünüyorken kalamadım bi türlü ne zaman ümidimi kestim, saldım, düşünmedim. O zaman Allah nasip etti. Sende öyle yap düşünme, Allah'a dua et.
![]()
İnşaAllah canım benim, eğer nasipte varsa olur sıkıntı yapma. Ne zaman alacak nefesi varsa dünyada o zaman alır ❤Öyle yapıyorum kuzum aslında yapmaya çalışıyorum ama olmuyo aklımdan beynimden gitmiyo 10 aydır beynim yandı her an her dakika düşünmekten rabbim inşallah bu ay nasip ederde hamileyimmmmmm diye mesajlar atmak nasip olur![]()