Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Pco Saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Denizzz08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
169
112
33
Merhaba, yaklaşık 8 ay önce pco olduğumu öğrendim. Çeşitli ilaç tedavileri filan derken 4 aydır çok şiddetli saç dökülmem var. Saçlarımda gözle görülür ciddi seyrelmeler var. Dermatoloji uzmanıyla görüştüm vitamin ve minoxil verdi 1 aydır kullanıyorum hiçbir değişiklik yok. Bu durumda olup fayda gördüğü bir deneyimi olan var mı? Ne yapacağımı şaşırdım artık

Merhaba, yaklaşık 8 ay önce pco olduğumu öğrendim. Çeşitli ilaç tedavileri filan derken 4 aydır çok şiddetli saç dökülmem var. Saçlarımda gözle görülür ciddi seyrelmeler var. Dermatoloji uzmanıyla görüştüm vitamin ve minoxil verdi 1 aydır kullanıyorum hiçbir değişiklik yok. Bu durumda olup fayda gördüğü bir deneyimi olan var mı? Ne yapacağımı şaşırdım artık
Benimde boyle bisey basima geldi. 1 yil sürdü. Sonra azaldi ama ferittin eksikligi vardi bide d vitamini. Ve buna sonra çinkoda eslik etti. Artik kel kalicagmdan korkuyodum cidden. Tavsiye dersen mutlaka ferittine(demir deposu) d vitamini ve cinkona baktir.
Ilaclarini duzenli kullan.
Onun yaninda bana doktor acik recete ile icinde argan yagi badem yagi ve bikac vitamib olan bi karisim hazirlatti . Recete seklinde veriyo eczaci hazirliyo onuda kullandim. Bitek cinkoyu kullanamadim cunku mide bulantisi yapiyodu bende. Onun haricinda keciboynuzu pekmezi falanda tuketebilirsin. Benim dokulmesi bi ara durdu. Bende biraktm ilaclari sonra az da olsa tekrar basladi. Tek yapmab gereken stres olma kardesim ve ilaclarini duzenli kullan. Et ve balign ispanagn yaninda ayran yogurt tuketme. Demirin emilimini azaltiyor. Hormonlarina baktir . Aklima gelen bunlar :)

Back
X