Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
61 kılo 68 den düştümKaç kilosun canım![]()
İLK DEFA GUNUNDE GELDI SON 2 GUNUM KALDI ADET GORMEYE AGRI VAR DEGISIK BIRSEYLER BEL KASIK AMA TATLI TATLI AGRI ARA ARA MIDEMDE BULANTI OLUYOR GELMEZSE GECELIK TESTİ YAPACAGIM :)61 e düşünce bi fark yaşadınmı canımadetin düzene girdi mi
inşallah hamilesindir canımİLK DEFA GUNUNDE GELDI SON 2 GUNUM KALDI ADET GORMEYE AGRI VAR DEGISIK BIRSEYLER BEL KASIK AMA TATLI TATLI AGRI ARA ARA MIDEMDE BULANTI OLUYOR GELMEZSE GECELIK TESTİ YAPACAGIM :)
Canım bende de var pcos 83 kilodan 72 ye indim hamile kalmıştım tabi ilaçta kullanıyordum onunda etkisi ile hamile kalmışım fakat 4 haftalık gebeliğim düşük ile sonlandımerhaba pco sendromu bırı ıcın kılo vermek yeterlımıdır acaba ??
hiç değişiklil olmadımı azalma falanDoktorlar hep söylüyor canım banada dedi kilo verirsen adetin düzene girer kendiliğinden hamile kalırsın diye66 dan 60 a düştüm geç adet oluyorum yine
![]()
Doktor pko başlangıcı var dedi ama kendi bile emin değil dediğinden çünkü tahlillerim herşeyim temiz çıktı . Ben kendi kendime kilo verdim ama şöyle faydası oldu belki de , ilaç kullanmadan geçte olsa adet olabiliyorumhiç değişiklil olmadımı azalma falan