Sen ne tedavisi oldun ya 5 iz ne MaŞAllah sen istedin bitane Allah verdi 5 tane hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşAllah bende de pko var bende suan 9 haftalığım çok korkuyorum bişey olacak diye her an içimde bi his var sende bana dua et canım inşAllah sağlıkla alırsın kucağınaArkadaslar öncelikle merhaba.ben uzun suredir aranizdyim çok.vaktim.çok okudum yazilanlari ve sonunda muradima.erdim.10 cm lik çikolata kistim ve PCO hastasiyim ve bi tane bi buçuk.aylik dusugum vardi. daha bi bucuk senelik evleyim.bu nedenle.asilama haricinde gebe kalamayacgimi.söylediler bnde 19 nisanda asilama oldum. 4 mayista adet olmam.gerekirken olmadim gtiigimde hamileydim
İkinkez kan testi verdiğimde herşey normal dedi şuan 6 hastalık hamileyim.ama bugün kalp atişi için gittiğimde 5 iz gebe olduğumu öğrendim saka gibiydi dört tanesinin kalbi atiyordu değerinin yavasti.ama en fazla ikisinin yasayacgini syledi. Nasip. Gerisini bilmem. Çok uzun yazdm demem o ki umudunuzu kaybetmeyin herşeyin hyrlisi neyse mevlam.onu er yada geç verir
Hay maşallah canım nasıl tedavi oldun hangi ilaçları kullandın bide bunları anlatır mısın Rabbim evlatlarını sana bağışlasınArkadaslar öncelikle merhaba.ben uzun suredir aranizdyim çok.vaktim.çok okudum yazilanlari ve sonunda muradima.erdim.10 cm lik çikolata kistim ve PCO hastasiyim ve bi tane bi buçuk.aylik dusugum vardi. daha bi bucuk senelik evleyim.bu nedenle.asilama haricinde gebe kalamayacgimi.söylediler bnde 19 nisanda asilama oldum. 4 mayista adet olmam.gerekirken olmadim gtiigimde hamileydim
İkinkez kan testi verdiğimde herşey normal dedi şuan 6 hastalık hamileyim.ama bugün kalp atişi için gittiğimde 5 iz gebe olduğumu öğrendim saka gibiydi dört tanesinin kalbi atiyordu değerinin yavasti.ama en fazla ikisinin yasayacgini syledi. Nasip. Gerisini bilmem. Çok uzun yazdm demem o ki umudunuzu kaybetmeyin herşeyin hyrlisi neyse mevlam.onu er yada geç verir
Rabbime emanet et inşallah brsy olmaz asilama ile oldu ama dozunu biraz fazla verdiği için besiz olmusSen ne tedavisi oldun ya 5 iz ne MaŞAllah sen istedin bitane Allah verdi 5 tane hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşAllah bende de pko var bende suan 9 haftalığım çok korkuyorum bişey olacak diye her an içimde bi his var sende bana dua et canım inşAllah sağlıkla alırsın kucağına
sagolsin cnm asilama oldm adetin ikinci günü iğneye basladim. Ama bnde çok yumurta vardi hoca sandiki tutmaz yumurtalari bilerek cogaltti şimdide folbiol kullaniyom ignelermde ilk 75 cc snra da 150 e yükseltti yumurtlarma doneminde çatlatmak iğnesi oldm.daha snra asilama ve bu drmdayimHay maşallah canım nasıl tedavi oldun hangi ilaçları kullandın bide bunları anlatır mısın Rabbim evlatlarını sana bağışlasın
sagolsin cnm asilama oldm adetin ikinci günü iğneye basladim. Ama bnde çok yumurta vardi hoca sandiki tutmaz yumurtalari bilerek cogaltti şimdide folbiol kullaniyom ignelermde ilk 75 cc snra da 150 e yükseltti yumurtlarma doneminde çatlatmak iğnesi oldm.daha snra asilama ve bu drmdayimHay maşallah canım nasıl tedavi oldun hangi ilaçları kullandın bide bunları anlatır mısın Rabbim evlatlarını sana bağışlasın
Anladım canım darısı bana olsun ismen dualarına. Katarsan sevinirim arada birde olsa aklına gelirim belki Allah a emanet olunsagolsin cnm asilama oldm adetin ikinci günü iğneye basladim. Ama bnde çok yumurta vardi hoca sandiki tutmaz yumurtalari bilerek cogaltti şimdide folbiol kullaniyom ignelermde ilk 75 cc snra da 150 e yükseltti yumurtlarma doneminde çatlatmak iğnesi oldm.daha snra asilama ve bu drmdayim
Cnm tekrar dene bizde %30 hareketli vardi hic hizli bile yoktu ama dusugun nedenini de arastir benmde bi dusugum vardi troit 7 di ona bağlarlar ama kan piltilasmasida olbilir ondn kesin hersyine bakyir ole tekrar asilama yap veren mevlam.sanada versin insallahCanım hayırlı olsun benimde sağ tarafta çikolata kistim var ve aşılama ile hamile kalmıştım ama 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim bir daha aşılama yaptırdım o da tutmadı bir kere daha denemelimiyim acaba bir umut arıyorum bir de bizde ileri hızlı hareketli Yok ileri yavaş hareketli var
Rabbim.en kisa zamanda nsip.etsin inşallah cnmAnladım canım darısı bana olsun ismen dualarına. Katarsan sevinirim arada birde olsa aklına gelirim belki Allah a emanet olun
Canım ben 3 aşılama yaptırdım ikinci tutmuştu 3. Cü tutmadıCnm tekrar dene bizde %30 hareketli vardi hic hizli bile yoktu ama dusugun nedenini de arastir benmde bi dusugum vardi troit 7 di ona bağlarlar ama kan piltilasmasida olbilir ondn kesin hersyine bakyir ole tekrar asilama yap veren mevlam.sanada versin insallah
Tüp bebk dne o zaman cnmCanım ben 3 aşılama yaptırdım ikinci tutmuştu 3. Cü tutmadı
Canım bakalım Eylül'e kadar bir deneyip ondan sonra düşünüyorumTüp bebk dne o zaman cnm
Canım tekrardan merhaba aklıma bir fikir geldi tabi en iyisini doktorların bilir de bebeklerin kalpleri durdurulmadan acaba başka doktorlara da mı gitsen yani ilk 3 ü 7 ay olana kadar kalsa senin sağlığın ve onların sağlığı açısından zararı ne olurmuş diğer ikisi de 9 aylık olana kadar kalırdı canım inş bebişlerin için güzel bir yol olur tabi senin için deTüp bebk dne o zaman cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?