Arkadaslar öncelikle merhaba.ben uzun suredir aranizdyim çok.vaktim.çok okudum yazilanlari ve sonunda muradima.erdim.10 cm lik çikolata kistim ve PCO hastasiyim ve bi tane bi buçuk.aylik dusugum vardi. daha bi bucuk senelik evleyim.bu nedenle.asilama haricinde gebe kalamayacgimi.söylediler bnde 19 nisanda asilama oldum. 4 mayista adet olmam.gerekirken olmadim gtiigimde hamileydim
İkinkez kan testi verdiğimde herşey normal dedi şuan 6 hastalık hamileyim.ama bugün kalp atişi için gittiğimde 5 iz gebe olduğumu öğrendim saka gibiydi dört tanesinin kalbi atiyordu değerinin yavasti.ama en fazla ikisinin yasayacgini syledi. Nasip. Gerisini bilmem. Çok uzun yazdm demem o ki umudunuzu kaybetmeyin herşeyin hyrlisi neyse mevlam.onu er yada geç verir
İkinkez kan testi verdiğimde herşey normal dedi şuan 6 hastalık hamileyim.ama bugün kalp atişi için gittiğimde 5 iz gebe olduğumu öğrendim saka gibiydi dört tanesinin kalbi atiyordu değerinin yavasti.ama en fazla ikisinin yasayacgini syledi. Nasip. Gerisini bilmem. Çok uzun yazdm demem o ki umudunuzu kaybetmeyin herşeyin hyrlisi neyse mevlam.onu er yada geç verir