Pco ve hamile kalmak isteyenler..

Hafsazeynep

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
128
33
18
32
Kizlar merhaba bende bir pco hastasiyim ve bu hastaligin cok magduriyetlerini gordum. Hepsi neyse de simdi konu evlat sahibi olmak olunca artik bu hastalik gina getiriyor. Duzensiz adete de alisiyor insan herkesden daha hizli ve fazla kilo almaya da bu kilolari vermeye de. Ama evladinin olmamasi ihtimali dusuncesi bitiriyor insani. Birtek bu dusunceye alisamiyor. Ben bir yillik evliyim bastan beri hic korunmadik. Esim de bende bir bebegimiz olsun cok istiyoruz. Ama henuz olmadi hatta bir kez tedavi olduk o da sonuc vermedi. Demem o ki burada birbirimize destek olalim. Yaptigimiz kurler uygulanan tedavileri birbirimizle paylasalim. Pcolu olup hamile olanlar evladini kucagina alanlarda bizimle paylassin ki hem umudumuz guclensin hemde birbirimize faydamiz dokunsun sevgiler:KK200:

Merhaba canım benim ablam pco ve ilk korunmadiği ilişkisinde yumrtlama dönemi bile olmadan adetin 5.gunu yaşadığı beraberlikten hamile kaldı suan şokta tabi 4 haftalik henüz. Ablam bugun kendi dr na gittiğinde dr spermin bizler 3 gün yaşadığını biliyorduk 11 gun yasiyormus yeni araştırmalarda ortaya cikmis(Dr kongrelere falan giden biri )yeni araştırmalarda bu sonuç ortaya çıkmış .Umarim pco olan herkes en kisa zamanda evladina kavuşur.

İnsan PCo ysa yumurtlamakta tarihini kestiremez ki benim annem de pkoydu bende haliyle pkoyum annem 15. Ay hamile kalmış bana tedavisiz kardeşime de tedavisiZ hamile kalmış ama benim eşimde problem olduğu için 2 yıldır olmadı benim eşinle gitdoktora hep pcodan dolayı olmuyor derken eşimde çıktı problem senin eşinde mutlaka gitsin

Back
X