pco.yum ve ilaç kullanmadan kesinlikle adet olamıyorum. napıcagmı bilmiyorum..

tgbaltn

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
4
0
6
35
İçel Mersin
23 yaşındayım 17 yaşımdan beri pco teşhisiyle dogum kontrol ilaçları kullanıyorum.ilaç bitince çok az regl oluyorum.kilo problemim vardı yaklaşık 10 kilo verdim.şuan 61 kiloyum ama reglime hiç bi etkisi olmadı zayıflamamın. ilacları kullanmayı 3 ay önce bıraktım ve yine kendilignden regl olamadım..doktor doktor gezmekten çok yoruldum..henüz bekarım ancak ilerde çocugum olmamasından çok korkuyorum.yardımcı olur musunuz?

poliksitik overde ihtiyaclara göre tedavi yapma gerekir şu andan sizin ileride kısırlık sorunu yasayacagınızı öngörmek olanaksız.

23 yaşındayım 17 yaşımdan beri pco teşhisiyle dogum kontrol ilaçları kullanıyorum.ilaç bitince çok az regl oluyorum.kilo problemim vardı yaklaşık 10 kilo verdim.şuan 61 kiloyum ama reglime hiç bi etkisi olmadı zayıflamamın. ilacları kullanmayı 3 ay önce bıraktım ve yine kendilignden regl olamadım..doktor doktor gezmekten çok yoruldum..henüz bekarım ancak ilerde çocugum olmamasından çok korkuyorum.yardımcı olur musunuz?

merhaba tekrar evet bu ilaçları kullanın zararı olmaz.

poliksitik overde ihtiyaclara göre tedavi yapma gerekir şu andan sizin ileride kısırlık sorunu yasayacagınızı öngörmek olanaksız.[/Q
diena 35 kulanıyorum devam etmeli miyim yoksa bi müddet ara verip vücudumu dinlendirmeli miyim? aaynı zamanda glifor kullanıyorum.faydası yada zararı olur mu?

çok teşekkür ederim çok fazla soru sordugumun farkındaym ancak son olarak hormn tehii sonucumu yorumlayabilir misiniz acaba?ilginiz iiçin çok çok teşekkürer..

hormon Beta-hCG < 1,20 0 - 5
Estradiol 50 5 - 498
Progesteron 0,3

Back
X