Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl bir tedavi uygulandı sizeOver yumurtalık demek. Sağ ve sol yumurtalıklarında birden fazla ufak ufak yumurtaların olduğu anlamına geliyor canım. Polikistik oversin yani. Adet düzensizliği vs. Biçok belirtisi de oluyor. Bende öyleyim. Âdetlerim çok düzensizdir. Bir buçuk yıl hamile kalamadım. Ama çok büyütülecek bir sorun da değil tabiki![]()
Hayır tabikide. Kişiden kişiye değişiyor. Hemen hamile kalan da var. Ama bir zaman alandaYeni teşhis kondu hamileliğe engelmi![]()
nasıl bir tedavi uygulandı size ☺
[/QUOTE
Pkonun birebir tedavisi yok diye biliyorum . Hormon değerlerimde prolaktin yüksek çıkıyordu. Bi ilaç kullandım. Onun dışında bitkisel kürler de kullandım. Tam teşhis koyulması için hormonlarına bakılmalı canm
Hayır tabikide. Kişiden kişiye değişiyor. Hemen hamile kalan da var. Ama bir zaman alanda
siz nasıl tedavi oldunuzHayır tabikide. Kişiden kişiye değişiyor. Hemen hamile kalan da var. Ama bir zaman alanda
Pkonun birebir tedavisi yok diye biliyorum . Hormon değerlerimde prolaktin yüksek çıkıyordu. Bi ilaç kullandım. Onun dışında bitkisel kürler de kullandım. Tam teşhis koyulması için hormonlarına bakılmalı canmsiz nasıl tedavi oldunuz![]()
Rica ederimTamam canım sağol![]()
Nasıl bir tedavi ile hamile kaldınızOver yumurtalık demek. Sağ ve sol yumurtalıklarında birden fazla ufak ufak yumurtaların olduğu anlamına geliyor canım. Polikistik oversin yani. Adet düzensizliği vs. Biçok belirtisi de oluyor. Bende öyleyim. Âdetlerim çok düzensizdir. Bir buçuk yıl hamile kalamadım. Ama çok büyütülecek bir sorun da değil tabiki![]()